Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
micaela:
--- Citat din: micaela din Vineri, 25 Mai 2012, 12:49 ---nu-i deloc papa-lapte... :P e educat numa'. daca nu vorbeste birjareste si agresiv, ca prigoana, nu inseamna ca n-are barbatie... eu prefer forta interioara fortei exterioare manifestata ca-n ferentari. sunt satula de vanghelici, becalici, prigoanici, piedonici...bleah!
--- Terminare citat ---
si-apoi, nu-l iau acasa... da' daca e de ales cu cine sa-mi petrec timpul, n-as ezita intre Paleologu si vreun Bond. ;D
bit:
Bre, io nu contest nivelul lui de inteligenta, contest doar trasaturile masculine care-i lipsesc cu desavarsire. Si faptul ca face politica. Or, stii cum e, daca stai in troc...
micaela:
chestiunea cu trasaturile masculine e discutabila... fizicul lui nu ma preocupa si nici nu ma uimeste, e drept, da' are niste calitati pe care eu le apreciez mult si le gasesc prea rar, in jur.
cat despre politica, iti dau dreptate, intr-o anumita masura...numai ca ma gandesc ca ar mai fi, poate, o sansa mica de salvare daca mai multi oameni cu o anumita calitate interioara si intelectuala ar avea curajul sa se avante in mecanismul scarbos al oportunistilor mafioti si sa-l defecteze/corijeze nitelus. da, stiu, sunt o idealista incorigibila ( a rostit cineva cuvantul "naiva"?). :)
bit:
Dap. Foarte naiva. Cunosc ideea care spune ca "politica ar trebui facuta de cei carora le e scarba de ea". Insa...astea-s de cartea lu`Thomas More.
micaela:
adica sa o practice regurgitand? :faint:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă