Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:26 ---Pacat. Ratezi o parte frumoasa a cinematografiei.
--- Terminare citat ---
probabil dar mi-am dat seama ca nu pot vedea toate filmele si citi toate cartile din aceasta lume asa ca la ceva trebuie sa renunt ???
astazi printre picaturi am vazut primele 2 episoade din seria a 2-a de la Urzeala tronurilor
--- Citat din: bitek din Duminică, 06 Mai 2012, 20:33 ---http://www.imdb.com/title/tt0903624/
Acesta e singurul film din acest an de la care am asteptari mari, mari. Numai ca mai e ceva timp pana pe 14 decembrie...
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Caroline din Duminică, 06 Mai 2012, 21:31 ---Yes! Mi-era dor de Smeagle - Golum... sper sa ramana in scenariu. :strambatura:
--- Terminare citat ---
din cate stiu eu actiunea se petrece inainte de tot ce a fost in seria difuzata pana acum. sau ma insel?
LE: la mine e ceva in neregula, ca nu se incarca paginile forumului ???
bit:
Nu e nimic in neregula la tine. E la serverul care tine forumul (probabil).
Daca te pasioneaza "Urzeala tronurilor", te pot ajuta. Cu cartile (in afara de Dansul Dragonilor, toate) si cu toate episoadele (seria I completa si cele 5 episoade de pana acum din seria a II a). Si cunosc destul de bine si intriga si personajele (sunt fan, de! :))
Cat despre Hobbit, am citit cartea, de asta am spus ca am asteptari mari de la film. Este acelasi Tolkien din LOTR. La fel si filmul (filmele, de fapt, ca vor fi 2 parti). Regizor tot Peter Jackson, cu aceeasi actori (mai putin Viggo si Liv, din pacate, ale caror personaje nu se regasesc aici). Deci nu are cum sa nu fie frumos. Cel putin frumos.
Despre cronologia actiunii, da, lucrurile se intampla inaintea celor din trilogie, e odiseea lui Bilbo (unchiul lui Frodo din LOTR).
Si da, o sa apara si Gollum.
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Duminică, 06 Mai 2012, 21:48 ---Daca te pasioneaza "Urzeala tronurilor", te pot ajuta. Cu cartile (in afara de Dansul Dragonilor, toate) ....
--- Terminare citat ---
raspuns la ce carti citim :)
Aseara revazut la TV o parte din Face to Face/ sau Face Off pana la urma nu sunt lamurita care e titlul adevarat cu John Travolta si Nicolas Cage
Mari_a:
Pentru cinefili. :giggle: Din categoria "vine Bruce Willis si ne salveaza pe toti"... (Ne scoate din... foame :D )
bit:
Dap. Mai lipseste Travolta care sa cante "Boys boys boys" al Sabrinei (ca tot ii plac lui d-astia, pare-se). Ce-a mai ajuns si haliudu asta, bree...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă