Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (77/160) > >>

bit:
 ;D Daca tu zici...eu nu am rabdare sa urmareasc un film fara intriga inchegata. Mi-a explicat mie cineva (care e fan Grey :)) cum e cu serialele si cu fetele...
Uite si io-s fan de seriale da`numa cateva: unu-i Gallactica (despre care ma pot certa cu oricine 100 de ani)...hmmm, ceva mai nou, gata, stiu: Game of Thrones. Mare, mare fan. Mai ales al cartilor. Insa nici ecranizarea nu-i rea deloc.

adda:
si cum e cu serialele si cu fetele? zi acum...nu te opri....ca sunt curioasa  :P
aaaa... si Dexter l-am vazut ...la inceput nu ma gandeam ca o sa ma uit la un serial de genul asta, da m-a captivat pana la urma

bit:
Pai mi s-a explicat cam asa: tre`sa fie ceva la care nu-i jale daca ai pierdut un episod, ceva la care iti poti aduna gandurile, eventual sa si tragi un pui de somn daca esti obosita...a, si sa joace cel putin un baiat bine in el (pe asta am adugat-o eu) adica ceva interes pana la urma tre`sa fie...

adda:
esti pe aproape...da atunci ce mai vad din film, daca adorm?  ;)
eu ma uit la seriale atunci cand vreau sa ma relaxez, sa-mi adun gandurile si cand nu am chef de nimic  :)

bit:
Bre indubitabil, d-aia am adaugat eventual...  :bully:

Fii atenta, ca avui o epifanie: mai, da `ciudate creaturi sunteti voi fetele! Ia uite, ma uitai mai atent un pic si nu pot sa nu remarc similitudini intre un modul in care o femeie percepe ideea de serial si ideea de relatie de durata...Pfoai! :faint:

L.E. Cat despre datul cu batul, stai linistita ca nu ma agit, asa-mi place mie sa agit spiritele, creca-s un fel de incurca-lume din nastere  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă