Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Caroline:
:offtopic: Bitek, m-ai facut sa rad cu noua ta "poza"... mi-ai adus aminte de un prieten care se considera (pe el, ca si pe toti ceilalti barbati) la fel de binar. So...don't worry, you're not alone. ;D
On topic: Am terminat cartea despre apa si mi-as dori sa vad filmele realizate dupa carte What the Bleep Do We Know?, film artistic, 2004, cu Marlee Matlin, si Apa, film documentar, 2006, cu Saida Medvedeva... da' nu stiu cum sa fac rost de ele. :-\
bit:
Pai poza nu-i decat o descriere vizuala a nick-ului, nimic altceva. ;D (un bit + ek) . Cum vedeti voi femeile, relatii si interactiuni...chiar si acolo unde nu prea-s...
Cat despre filme, las`ca ti le aduc eu la Cozia (ca am inteles ca vei fi prezenta). Sau iti trimit DVD-ul prin posta?
(What the bleep...are si partea 2 a, Down to the Rabbit Hole - ca Alice :))
Emi 53:
Eu ma vazut filmul What the Bleep Do We Know Rabbit Hole pe; Casa Trezirii.ro filme
Caroline:
Mersi de info, Emi, insa 1. am o conexiune de net ca abia reusesc sa vad clipurile pe youtube; 2. eu intotdeauna think twice: daca sunt ok filmele, imi trebuie pe DVD, si pentru mine, si ca potential material didactic.
OK, bitek, multumesc, la Cozia sa fie. :) Dau la schimb tuica; un paharel (nu mai mult) inainte de efort fizic, previne transpiratia in exces - sfat de la bunicii mei, verificat! :)
almi_gabi:
Awakenings/(1990) cu Robert de Niro si Robin Williams, genul de dramă la care te gândeşti mult timp după aceea, cu sad-end si cu multiple concluzii moralizatoare.
Awakenings - Movie Trailer (1990)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă