Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (73/160) > >>

bit:
Gata, refac (ai dreptate, nu m-am exprimat deloc clar): timpul pierdut se refera la timpul alocat tentativei de refacere a relatiei (a doua oara), cand ar fi trebuit sa-ti intre-n cap ca daca n-a mers odata nu va merge neam! suna urat, stiu, da-i timp pierdut (degeaba) din punctul asta de vedere. Cealata intrebare se referea la recursivitatea fenomenului (cum ai zis si tu, tentatia reintoarcerii), ai mai face-o din nou, stiind ce stii acum (dupa, adica un fel de esti gata sa traiesti, sa suferi si sa pierzi din nou?)?

Hai ca am facut un talmes-balmes...am amestecat fictiunea cu realitatea si uite ce iese...

micaela:
rational vorbind, nu, pentru ca stiu ca este doar o iluzie. cunosc mecanismul de la altii si din ceea ce am citit. dar tentatia a existat si cred ca cel mai important factor care m-a retinut a fost teama de a nu-i face rau celuilalt; de a nu-i da speranta si de a nu trece, iar, prin esec.

bit:
"Barefoot in the Park". Cu Jane Fonda si Redford. O comedie de replici excelenta. Am mai vazut  si "M.I.IV- Ghost Protocol". Nu m-a miscat neam. Si am mai vazut si "We bought a Zoo". Subtirel, de vazut duminica dupa masa de pranz, asa, in loc de siesta. Asa ca, volens-nolens, ma-ntorc la filmele vechi...

janeta:
iaca un documentar interesant si cu ceva comentariu

http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2011/03/matricea-vie-stiinta-vindecarii.html?spref=fb

almi_gabi:
nu's ce mi-a venit sa ma uit la The Scorpion King 3: Battle for Redemption  :hammer:- mare pierdere de timp; nu vi-l recomand  :coolsmiley:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă