Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Saturnianul:
Chiar, am si eu o intrebare: "The Artist" a luat Oscar doar pentru ca e alb-negru, mut si celebreaza istoria Hollywoodului? Ca doar pentru asta nu m-as duce sa-l vad. Pentru mine n-are nici o noima. Daca vreau sa vad film mut ca sa "simt" vremurile, ma uit la unul de atunci nu din 2012. Cum ar fi sa ne sarbatorim stramosii traind pentru o zi asa cum traiau ei in preistorie? Pariez ca multora le-ar iesi sarbatoarea pe nas :D
bit:
Pare-se ca da. Daca i-au dat Oscar lui Hale Berry fiindca era de culoare (si le-a fost frica sa nu fie acuzati de discriminare), sau pentru Brokeback Mountain (la fel, sa nu-i acuze dosnicii de discriminare) de ce n-ar da unul si ca sa celebreze filmul mut? Desi ar fi fost mai corect sa i-l acorde post-mortem lui Chaplin. Sau lui Buster Keaton. Ar trebui sa le aduca cineva aminte ca premiul asta (pe care ei se umfla sa-l numeasca miezul miejilor) se acorda pentru valoare artistica . Pana la urma ii cred si pe ei, in fiecare an ce trece stacheta coboara tot mai jos.
micaela:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 28 Februarie 2012, 00:02 ---Cum ar fi sa ne sarbatorim stramosii traind pentru o zi asa cum traiau ei in preistorie? Pariez ca multora le-ar iesi sarbatoarea pe nas :D
--- Terminare citat ---
de ce crezi asta? nu ti-ar placea sa te-mbraci in piei de animale si sa dantuiesti in jurul focului manuind faclii cu seu? ar fi chiar exotic. ;D
silviu:
wow! si sa le alergi pe preistorice si sa le manuiesti in jurul focului. curat exotic ;D
micaela:
mda, numai ca ar trebui sa si arati ca omul grotelor sa manuiesti preistorica precum faclia, si acela nu se vaita ca mergea trei statii pe jos, pana-n inima campului de batalie cu hrana (vanatul). ;D
tehnologia transportului v-a indepartat de calitatile omului de Neanderthal. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă