Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (54/160) > >>

bit:
O recomandare: The Fall (http://www.imdb.com/title/tt0460791/). Filmul asta e o bijuterie nestiuta. Mi-am amintit intamplator de el, de fapt l-am vazut pe un tracker de torrent pe unde mai bantui eu si mi-am (re)amintit de el (l-am vazut prima data acum 2-3 ani). Il voi revedea cu placere azi.

almi_gabi:
in sfarsit am gasit trailerul pe care il cautam zilele trecute  :)

Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor trai, de fapt cat timp mai au de trait. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda si modul in care oamenii platesc pentru lux si necesitati. Cei bogati pot trai pentru totdeauna, in timp ce restul incearca sanegocieze pentru nemurirea lor. Untanar sarac este acuzat de crima atunci cand el mosteneste o avere de timp de la un barbat mort de clasa superioara. El este fortat sa fuga de forta politista corupta FBI, cunoscuta si ca "Cronometrorii".

bit:
Azi revedem Man on Fire cu Denzel si Dakota Fanning -copilul minune al Hollywood-ului- cand era mititica.

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Duminică, 06 Noiembrie 2011, 18:38 ---O recomandare: The Fall (http://www.imdb.com/title/tt0460791/).
--- Terminare citat ---

mi-a trebuit ceva pana sa-l gasesc. sunt mai multe filme care au in denumire "the fall" - noroc cu link-ul pe care l-ai dat si unde am citit un pic despre ce este vorba

o poveste despre viata intr-o poveste – mi-a placut  8)
pustoaica e senzationala, te pune pe ganduri – un copil prea matur - ce sa mai spun cand au vorbit in mijlocul filmului in romaneste, nu-mi venea sa cred  ;D –  si pustoaica care n-a tradus totul mamei pentru ca stia cum isi castigau ei existenta – de aceea am zis un copil prea matur

cred ca va trebui sa-l mai vad o data pentru ca este atat de plin de simboluri incat ma indoiesc ca le-am inteles pe toate – chiar la inceput vreo 20 de minute mi-a fost greu sa urmaresc – “fugeau”  prea repede pentru mine dintr-un plan in altul (drama din poveste si cea din spital, din viata lor)

bit:
The Tree of Life. M-a lasat masca.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă