Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (48/160) > >>

bit:
Unul din cele 4 ale filmului. Il merita cu siguranta, tinand cont si de faptul ca in 2002 a concurat cu Kate Winslet (care cred ca e una din primele ...2 mari actrite ale prezentului, cealalta fiind Nicole Kidman). Iar Connelly a facu un rol bun si in filmul-fenomen-soc al anului 2000, "Requiem for a Dream" a lui Darren Aronofsky. Care Aronofsky a facut in 2006 un alt film...aparte -cred ca asta i se potriveste cel mai bine- "The Fountain" (mie mi-a adus aminte de "Adam si Eva" a lui Rebreanu, e o similaritate intre ele) pe care il recomand pentru azi. Gata.

julia:
intr-adevar sunt remarcabile actritele australiene. mie cel mai mult imi place Cate Blanchet

almi_gabi:
Ce filme se mai pirateaza

topul realizat de site-ul makeuseof.com  ne indica 10 filme care sunt cele mai "piratate" in ultima vreme.
ma asteptam ca Avatar sa fie "fruntas" - dar tocmai pe acesta l-am vazut pe marele ecran - mi-am "scuturat" comoditatea si m-am dus pana la primul mall - unde cu ochelarii de rigoare am vizionat filmul (care are si cele mai mari incasari). alte doua filme care m-au facut sa strabat distanta de cateva statii pana la cinema au fost Inception si Shutter Island.  Inception l-am revazut si acasa - dar efectul "video" nu se compara celui de pe "marele" ecran.

--- Citat din: bitek din Duminică, 25 Septembrie 2011, 20:49 ---........Iar Connelly a facu un rol bun si in filmul-fenomen-soc al anului 2000, "Requiem for a Dream" a lui Darren Aronofsky. ......

--- Terminare citat ---

e aproape week- end si voi avea timp sa ma delectez cu acesta  ;D 

bit:
Pai cu siguranta nu te vei delecta. Cel putin eu nu am facut-o. Am facut doi ochi mari cat cepele si am clipit cat mai rar. Iar starea...filmul asta a fost unul dintre catalizatori cand am renuntat la fumat. Brrrr!
In alta ordine de idei, de cateva zile revad seria Bond, incepand cu Sean Connery. In top (personal top) cei mai tari 007 au fost Brosnan si actualul (Daniel Craig). Ultimul, foarte contestat (pe nedrept, spun eu), da personajului un aer veridic si de vulnerabilitate umana, e mai..atmosferic. Exact ceea ce-i lipsea.

almi_gabi:
bitek, ai avut dreptate - sunt un pic (ceva mai mult dar mi-e greu sa recunosc  ??? ) bulversata de film – realitate  vs iluzie – nebunie vs  constientizare.

Ambienta - mai mult decat sumbra dar adecvata mesajului – nici nu stiu daca voi mai avea puterea sa-l revad curand. Strivirea (altfel nu stiu cum sa o numesc acum)  a celor 4 vieti  te impresioneaza. Filmul nu este unul comercial, realizarea lui axandu-se clar pe mesajul agresiv al dependentei si urmarile acesteia.
Remarca atat de plina de speranta de la jumatatea filmului  a Sarei Goldfarb  ( interpretata de Ellen Burstyn) – atunci cand a fost selectionata sa participle la concursul acela televizat – “Acum am pentru ce ma trezi dimineata” – marturiseste de fapt dorinta nespusa a celor 4 personaje de a gasi un sens vietii lor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă