Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (44/160) > >>

Mari_a:
Încerc în fiecare duminică, între 12 și 13, să nu pierd la radio Vocea filmelor cu Irina Margareta Nistor. Despre filme, lansări de cărți, muzici, are interviuri cu diverși... Îmi place cu ce muzică își completează emisiunea: din anii '40-'60 , hai, maxim '70. Azi a pus un fragment din Rapsodia Română op.2 a lui George Enescu - care acum mă duce cu gândul la toamnă, însă ani de zile a însemnat Aici Radio Europa Liberă.
Azi ne-a recomandat asta
 http://agenda.liternet.ro/articol/13743/Comunicat-de-presa/Mildred-Pierce-in-premiera-la-HBO-din-5-septembrie-2011.html
(nuvela a mai fost ecranizată în 1945, cu Joan Crawford - care a câștigat atunci Oscarul pentru cea mai bună actriță)
și asta:
http://tv.acasa.ro/sora-betty/miercuri

bit:
Dat fiind faptul ca la ora actuala majoritatetea filmelor is de tot :-X (cenzurat), azi vedem ceva filme mai vechi, insa de calitate: Kramer vs Kramer, The name of the rose, Out of Africa, The Apartment, To have and to have not (ca doar suntem fani Bogart-Bacall).

julia:
da, dar unde le vedem??
daca as avea un canal care sa-mi dea 24/24 filme din anii `40 -`50 as fi nedezlipita de ecran

bit:

--- Citat din: julia din Marți, 06 Septembrie 2011, 22:11 ---da, dar unde le vedem??
daca as avea un canal care sa-mi dea 24/24 filme din anii `40 -`50 as fi nedezlipita de ecran

--- Terminare citat ---
Pai avem internet. Si daca avem internet avem conturi pe torrent. Si deci avem filme. De toate genurile si in toate formatele (inclusiv full HD). Si (fiindca n-avem viata sociala) vedem cel putin 2 buc. film/zi. Cam asta e. Am uitat sa mentionez: gratis.

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Marți, 06 Septembrie 2011, 23:04 ---Pai avem internet. Si daca avem internet avem conturi pe torrent. Si deci avem filme.

--- Terminare citat ---

nu mai e nevoie de cont pe torrent - sunt acum o serie de site-uri care transmit filme de toate genurile care se pot vedea on line - asa ca nici macar nu mai "incarc" memoria PC-ului cu filme

--- Citat din: bitek din Marți, 06 Septembrie 2011, 23:04 --- Si (fiindca n-avem viata sociala) vedem cel putin 2 buc. film/zi.

--- Terminare citat ---

te invidiez pentru cele 2 bucati de film / zi . mi-ar place asa program  ;D dar ma mai plictisesc aia pe la servici - cica trebuie sa trec pe acolo in fiecare zi   :o  8)  si de cand cu SC m-a apucat asa un chef de socializare ca mai mereu ma prinde seara pe undeva prin oras cu vreo amica

si ca veni vorba am citit pe undeva - o revista d'astea de femei - ca mai modern se recomanda cinematerapia - adica filme care trateaza subiectele ce te preocupa si te pot ajuta sa devii mai receptiv si sa-ti schimbi atitudinea

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă