Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
espresso:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 22 Iulie 2011, 19:30 ---jul, cred ca cel mai trist film pe care l-am vazut a fost Philadelphia -film produs la Hollywood, în 1993, care a tratat cu seriozitate problema homosexualității și a bolii SIDA în Statele Unite ale Americii. În rolurile principale au jucat Tom Hanks și Denzel Washington
--- Terminare citat ---
Din pacate, americanii nu mai stiu sa faca filme in ziua de azi. Toata filmele lor care ies sunt cu "teroristi", poponari si lesbience. Bineinteles ca in rolurile pozitive este intotdeauna un poponar ( discriminat de catre majoritatea normala hetero) sau un Negru ( care este victima rasismului ... Albilor, in timp ce realitatea e cu totul diferita aici, unde exista legi care te impiedica sa spui ca albu' este alb si negru-i negru !)
Da' ma rog, asta e cinema-ul de azi, o tribuna de propaganda, si asa a fost si in Romania pe timpul dictaturii bolsevice.
In urma cu citeva saptamini am avut ocazia sa vizionez un film vechi, realizat in '68, ADIEU L'AMI , avindu-i in rolurile principale pe doi monstri sacri ai cinematografiei : Charles Bronson & Alain Delon. Superb film. Nu vi-l descriu ;D , daca aveti ocazia sa-l gasiti pe DVD, merita vazut !
steliana:
http://desenedublate.blogspot.com/2011/08/happy-feet.html
everyoung:
--- Citat din: julia din Marți, 09 August 2011, 20:43 ---nu mai stiu sigur care e scena aia. parca trebuia sa plece copilul de la tata sa locuiasca cu mama.
--- Terminare citat ---
Conform unui studiu stiintific, cercetatorii americani au stabilit ca cea mai trista scena din istoria cinema-ului este furnizata de filmul `The Champ` (1979). Acesta spune povestea unui boxeur jucat de Jon Voight cazut in dizgratie care decide sa se reintoarca in ring pentru a obtine custodia fiului sau. Scena finala devastatoare in care pustiul de 9 ani interpretat de Ricky Schroder ajunge la Tijuana, unde tatal sau lupta in marele meci al revenirii printre campioni si termina sa-l vada murind este cea mai deprimanata scena din istorie. Schroder a luat Globul de Aur pentru interpretatea sa.
cea mai trista scena din istoria filmului
bit:
Azi vedem filme mai vechi (fiindca cele noi si bune apar cate unul pe an in timpurile astea). Hmmm, ia sa vedem: pai un pic de sf, un pic de drama, un pic de dragoste, psihologie, precaritatea conditiei umane, un maestru (Ridley Scott) care sa le amestece asa cum doar el stie si uite ca a iesit o capodopera: Blade Runner.
Mari_a:
Un film de cinemateca, mai pentru dame, asa :) dar eu l-am vazut cu un barbat si i-a placut si lui foarte mult:
http://www.cinemagia.ro/filme/butterflies-are-free-fluturii-sunt-liberi-9836/
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă