Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (42/160) > >>

Magdalena_`:
Din pacate, societatea ne ofera spre consum de cele mai multe ori lucruri ieftine. Dar cel mai rau este ca nu putem controla tot timpul actiunile copiilor nostri, insa nu cred ca valorile au disparut cu totul (desi in ultimul timp sunt tare dezamagita sa constat ca acestea lipsesc mai ales in oamenii de la care avem asteptari). Ce ar mai ramane daca ar disparea si aceasta speranta? Ma oboseste superficialitatea, inesteticul, incorectitudinea oamenilor, dar nu mi-am pierdut inca speranta ca mai pot gasi si valori.

julia:

Am fost sa vad Lary Crowne. Comedioara usoara care te destinde 2 ore. Daca va plac Julia Roberts si Tom Hanks chiar merita.

almi_gabi:
The Borgias

Celebră în timpul Renaşterii (şi mult după), familia Borgia a devenit un simbol al uneltirilor, al dezmăţului şi-al crimei, Rodrigo Borgia aflându-se în fruntea listei celor mai controversaţi papi ai tuturor timpurilor. În ciuda dezmăţului din palatele Borgia, Rodrigo a fost ales papă în urma unui conclav în care, se spune, mare parte din voturi au fost cumpărate cu aur şi argint.

Serialul prezinta tumultoasa istorie a familiei Borgia, una dintre cele mai controversate şi hulite din trecutul Italiei. Jeremy Irons este Rodrigo Borgia, patriarhul devenit papă, în timp ce fiul său Cezar este interpretat de canadianul François Arnaud, iar la fel de controversata Lucrezia de britanica Holliday Grainger.

Una din primele decizii ale "preasfinţiei" sale a fost să organizeze nunta Lucreziei, unica sa fiică, chiar în palatul Vaticanului, punând la cale unul dintre cele mai scandaloase evenimente din istoria acestei reşedinţe a liderului bisericii catolice. Adevărată femeie fatală a vremurilor, Lucrezia, ca şi alţi membri ai familiei sale, a devenit protagonista a nenumărate romane şi filme.

everyoung:
"The Champ" (Campionul) a fost votat ca avand cea mai trista scena din lumea filmului! Si era parerea mea inainte de a afla asta! Merita vazut!

julia:
nu mai stiu sigur care e scena aia. parca trebuia sa plece copilul de la tata sa locuiasca cu mama.

pt mine un film foarte trist a fost Legendele toamnei. l-am vazut de citeva ori si plingeam de fiecare data anticipat ca stiam ce se intimpla.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă