Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (40/160) > >>

julia:

Care este cel mai trist film pe care l-ati vazut?

almi_gabi:
jul, cred ca cel mai trist film pe care l-am vazut a fost Philadelphia -film produs la Hollywood, în 1993, care a tratat cu seriozitate problema homosexualității și a bolii SIDA în Statele Unite ale Americii.  În rolurile principale au jucat Tom Hanks și Denzel Washington.

-iar muzica filmului Streets of Philadelphia cantata de  Bruce Springsteen mi se pare una din melodiile  triste pe care le-am ascultat.

almi_gabi:
zilele trecute vorbeam despre seriale si mi s-a recomandat sa vad serialul care a fost difuzat pe HBO - Urzeala Tronurilor (The Games of the Thrones, in original) - prima serie - 10 episoade

In trailer veti gasi detalii desspre serial, actiune, personaje si povestea in sine care imbina istoria , intrigile si imaginatia. O lume fascinanta cu idei si viziuni surprinzatoare.

Povestea şi acţiunea au loc prin locuri mitice, mai precis prin împrejurimile Westeros-ului. Aici şase familii nobile se luptă pentru a pune mâna pe cât mai mult pământ. Dintre cele şase familii doar trei sunt primare, şi anume Stark, Lannister şi Baratheon. Robert Baratheon este regele Westerosului şi îi cere ajutorul prietenului său Eddard Stark, pentru că are nevoie de un consilier. Acesta acceptă pentru a investiga moartea predecesorului consilier deoarece se zvonise că acela a fost ucis. Se pare că sunt mai multe familii care complotează împotriva regelui pentru a prelua controlul şi puterea, printre care Regina şi familia ei, Lannisters.

In serial joaca si actorul Sean Bean in rolul Lordului Stark (cunoscut din seria The Lord of the Rings ca Boromir).

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Luni, 11 Iulie 2011, 10:17 ---The Green Mile

--- Terminare citat ---

Marci, mi-a placut filmul, impletirea dintre real si fantastic – si mesajul de la sfarsit.

cameliagabriela:
buna dimineata
eu am vazut aseara "love birds" este povestea in care un baiat "adopta" un ratoi ranit si poate reusiti sa-l vedeti folosind link-ul de mai jos

http://www.subs.ro/subtitrare/film/love-birds-2011/31609/

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă