Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
adda:
in seara aceasta la TVR 1, de la ora 21.10 - "Balciul desertaciunilor"
Ecranizare modernă a romanului omonim al lui Thackeray. Există şi o versiune clasică, prima cu secvenţe color din istoria filmului, din 1934.
Fiică a unui artist englez muritor de foame şi a unei cântăreţe franceze de cor, Becky rămâne orfană de la o vârstă fragedă. Încă din copilărie, Becky îşi doreşte o viaţă luxoasă, mult peste nivelul social căruia îi aparţinea prin naştere. După ce părăseşte Academia doamnei Pinkerton din Chiswick, Becky se hotărăşte să cucerească înalta societate engleză prin orice mijloace. Se va folosi de întreaga ei inteligenţă, de farmecul şi de sexualitatea sa pe măsură ce se va impune în aristocraţia engleză de la mijlocul secolului XIX.
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Iulie 2010, 00:12 ---Dacă vreţi să exploraţi limitele psihicului şi sufletului uman şi aveţi tăria să urmăriţi Cube, vi-l recomand. Motto-ul filmului: "Trebuie să vă salvaţi pe voi de voi înşivă".
--- Terminare citat ---
bogdan, am stat azi noapte si am vazut filmul- de ce nu ai avertizat ca e thriller - incepusem sa ascult prin casa ce zgomote sunt :D
Ayouni:
--- Citat din: adda din Duminică, 26 Iunie 2011, 09:27 ---in seara aceasta la TVR 1, de la ora 21.10 - "Balciul desertaciunilor"
Ecranizare modernă a romanului omonim al lui Thackeray. Există şi o versiune clasică, prima cu secvenţe color din istoria filmului, din 1934.
......
--- Terminare citat ---
multumesc mult, Adda: William Makepeace Thackeray este unul dintre favoritii mei, asa ca voi face tot posibilul sa merg in seara asta la un alt fel de "targ al desertaciunilor"!
Ayouni:
pentru maine dimineata, la micul dejun, va rog sa nu va mai faceti griji: va astept pe toti aici:
sa nu care cumva sa lipsiti!
julia:
stii ca asta e filmul meu preferat?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă