Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (47/49) > >>

Teodora29:
Buna ziua
Sunt nou venita aici si ma inscriu la sectiunea dvs.Am un baiat de10ani.
Ne plac excursiile si urmarim cu interes pe cele parinte/copil.
Este o idee foarte buna pentru cei singuri ca si noi.

PlusUnu:
Buna dimineata !
Ma inscriu si eu in acest grup. Am un baiat de 7 ani si ne plac excursiile (mai ales in compania altor copii).
Ceva ski - sanius la iarna ?
Poate un Disneyland in 2019 ?
Orice altceva ?

Lia83:
Buna dimineata,
Otilia ma numesc, sunt din Cluj-Napoca si sunt o mama singura a unei fetițe de 7 ani.
Nu stiu cati de aici sunt in postura în care si-ar dori foarte mult sa meargă în cat mai multe vacante externe dar din pacate nu pot deoarece nu au cu cine lasa copilașul.
Poate pentru astfel de părinți ar fi binevenit excursii cu copii în week-end-uri sau vacante.
Am observat de asemenea ca nicio excursie externă nu se potriveste cu perioade de vacanta ale copiilor, în afară de vacanta mare, în care ar putea bunicii sa stea cu ei si părinții sa isi aloce câteva zile pe an doar lor. Pana atunci sper sa ne vedem la petreceri si excursii prin tara unde ajung mai usor. Week-end placut tuturor.   :thumbup:

wonderland:
Programul în sine al excursiilor nu prea se potriveşte copiilor.
Anul acesta a fost un week-end dedicat pentru părinți și copii. O excursie cu program special, cu siguranță reușită, chiar dacă nu s-au lăsat impresii pe forum. Poate dacă ați pune întrebări despre posibile alte excursii părinț-copii direct pe topicul excursiei, dorințele voastre ar fi și mai vizibile decât pe acest topic. Zic și io, nu garantez.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2696.msg131706.html#msg131706

În principiu, oferta se adaptează cererii, din ce am observat eu pe forum.

emanuela25.sv:
Sunt si eu in aceasta categorie, mama singura cu doi baieti mari unul de 22 se ani si cel mic de 14 ani. Cred ca nu e usor sa fii parinte singur dar este o binecuvantare sa ai copii. Relatiile sunt ca la loterie, poti sa ai noroc sau nu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă