Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
Felicity:
Buna,
Am intrat in acest topic crezand ca e mai animat :)
Se pare ca nu prea mai are lumea copii :))
Eu am un copil de 5 ani si merg cu el saptamanal la munte. Daca sunt doritori cu varste apropiate, tinem legatura.
wonderland:
Ai dreptate, nu prea e animat, dar poate fi. Important e ca cineva sa provoace discutia. Sunt multi membri noi si putin au rabdare si rasfoiasca forumul si sa aduca in atentie subiectele existente pe forum. Asa ca felicitari :flori: :kissing:. Eu zic sa nu renunti. Poti sa propui discutii pe tema data, sa impartasesti din experienta ta de single cu copii...
patricia:
Buna dimineata la toata lumea ! Si eu imi cresc baiatul singura ,are 13 ani si foarte mult de munca pentru ca este in clasa a 8 a . In vacanta de vara , prin luna august vrea sa-l duc la munte , undeva . Acum 2 ani am fost cu el la Baile Herculane , in rest ne-am vizitat Marea Neagra ... . Va doresc o saptamana luminoasa , spor in pregatiri si un Craciun minunat .
Yoko:
--- Citat din: dauina din Vineri, 26 Decembrie 2014, 11:13 ---doar daca este custodie comuna. Altfel nu este nevoie de semnatura tatalui.
--- Terminare citat ---
Este destul de mic procentul cuplurilor divortate in care custodia sa NU fie comuna.
Ioana Maria:
Si eu am doi baieti, de 5 ani si 10 luni si 12 ani jumate. E greu cand trebuie sa fi si mama si tata in acelasi timp. Dar viata ne invata sa o facem si pe asta , iar fericirea si iubirea din ochii lor ne dau putere sa mergem mai departe pentru ei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă