Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
Supergirl:
Buna tuturor. Sunt si eu mamicuta singura de aproximativ 2 ani ... si sunt foarte foarte curioasa daca este cineva din Brasov sau din apropiere. Mi-ar placea sa mai cunosc mamicute singure cu care sa petrecem ceva timp. In vacantele pentru monoparentali a fost careva? sau s-a inscris careva? O seara frumoasa ... si ... imi pare bine ca v-am gasit! :)
Sunrise:
Bine ai venit Supergirl!
Eu sunt din Bucuresti insa si mie mi.ar placea sa cunosc mame cu baieti de varsta apropiata de al meu, 9-13 ani, pentru cate o iesire scurta la strand, piscina, la un film, doar vine vacanta!
Supergirl:
Super! Ma bucur mult ca mai sunt interesati :). Noi o sa venim pe la sfarsitul lui iulie, inceputul lui august la Bucuresti. Fetita mea vrea neaparat sa mearga la Ikea si la Antipa ... asa ca o sa stam cateva zile pe acolo, sa vedem mai multe si poate ne intalnim. Eu am o fetita de 9 ani si un baietel de 4 ani. Chiar m-ar bucura sa ne adunam gasca mai mare. O seara frumoasa si tinem legatura.
vio_777:
Buna,
Sunt tatal unei fetite de 3 ani si 9 luni - custodie comuna.
Fiind interesat sa ii ofer fetitei mele ceea ce are nevoie, incercand sa atenuez lipsa unei familii intregi, am cautat tot timpul materiale privind educatia copilului, am cautat sa ma informez.
Pentru cine e interesat, aveti aici un canal youtube cu astfel de lucruri (am uploadat in masura in care copyright-ul mi-a permis, mai am materiale sau gasiti mai multe pe http://tekken.ro/ - sper sa nu fie considerat reclama)
http://www.youtube.com/user/pentruparintisicopii/videos?sort=dd&view=1&flow=grid
Acolo gasiti si desene animate educative, pe grupe de varsta, insa, mai important, gasiti Florian Colceag - Parenting. Voi mai uploada materiale cu el, omul stie ce spune si o spune intr-o maniera pe intelesul tuturor.
Sper sa fie de folos,
O zi buna,
Vio
almi_gabi:
Buna Vio
Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa.
Este extraordinar ca un parinte (tata) se gandeste cum ar putea sa-si creasca copilul mai bine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă