Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (29/49) > >>

Ana:
Eu sunt parinte singur, muc cel mic implineste in curand 2 luni. Pot sa spun ca inainte sa se intample, nici nu concepeam ideea sa stau cu cineva care are copii, iar acum optica mea s-a schimbat dramatic. Asa ca inteleg foarte bine de ce atunci cand n-ai copii vrei sa stai printre cei ca tine si cand ai copii, vrei tot pe cineva ca tine.
In consecinta, apreciez in mod deosebit pe cei care n-au copii, dar accepta sa stea cu cineva care are copil.

micaela:
nu prea vroiam sa dau tot din casa, pe subiectul asta, insa cred ca nu e nicio problema sa spun, asa, ca studiu de caz, ca alta cunostinta a adoptat un copil care avea deja 6 anisori. A fost singura "oferta" dupa o indelunga asteptare intr-un proces de adoptie. desi nu avea nici varsta nici sexul pentru care optasera parintii, l-au luat. Miraculos sau nu (pe mine m-a uimit, totusi), copilul s-a integrat perfect, de la inceput, si culmea, culmilor, ca si-n primul caz, seamana cu ea formidabil. Habar n-am cum de s-a intamplat asa, in ambele cazuri, insa copiii acestia  seamana cu mamele adoptive mult mai bine decat seamana "naturalii" mei cu mine.
revin la caz. Desi l-au luat atat de mare (la 6 ani un copil este destul de "format") toata lunmea il iubeste: parinti, bunici, unchi, verisori.

v-am spus doua cazuri fericite. Al treilea este un el care are "copilul ei". Nu stiu amanunte, dar nu parea deloc nefericit. :)

acum, ca suntem la tema copiilor adoptati, mai stiu un alt caz, din alt context, in care copilul adoptat nu s-a integrat familiei nici dupa multi ani... acolo insa mai exista un alt copil, natural, si am eu feelingul ca neintegrarea este consecinta atitudinii (gresite) a parintilor adoptivi.

micaela:

--- Citat din: Ana din Marți, 14 August 2012, 12:39 ---Eu sunt parinte singur, muc cel mic implineste in curand 2 luni. Pot sa spun ca inainte sa se intample, nici nu concepeam ideea sa stau cu cineva care are copii, iar acum optica mea s-a schimbat dramatic. Asa ca inteleg foarte bine de ce atunci cand n-ai copii vrei sa stai printre cei ca tine si cand ai copii, vrei tot pe cineva ca tine.
In consecinta, apreciez in mod deosebit pe cei care n-au copii, dar accepta sa stea cu cineva care are copil.

--- Terminare citat ---

sa-ti traiasca muc cel mic.  :)

da, un copil  deseori iti deschide sufletul pentru toti copiii. cel putin asa am patit eu care eram destul de dezinteresata de subiect si dupa ce i-am avut pe ai mei am cazut in adoratie pentru toti. si-asa am ramas.  :) sigur insa ca e o diferenta intre a-ti placea copiii si a te avanta in meseria (grea, nu gluma) de parinte.

nickyblu:
Multumesc pentru ca nu ati dat cu rosii in mine  ;) Si eu am un respect pentru cei care pot sa faca asa ceva fara vre-un interes anume. Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta, eu inca o mai astept  :)

micaela:

--- Citat din: nickyblu din Marți, 14 August 2012, 14:22 ---Multumesc pentru ca nu ati dat cu rosii in mine  ;) Si eu am un respect pentru cei care pot sa faca asa ceva fara vre-un interes anume. Se spune ca intelepciunea vine odata cu varsta, eu inca o mai astept  :)

--- Terminare citat ---
da, si cand in sfrarsit ai intelepciunea, incepi sa regreti ca nu mai ai varsta... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă