Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (27/49) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 13 August 2012, 20:09 ---subscriu, fetelor!  :thumbup:
Tre` sa-ti doresti si sa actionezi, sa faci ceea ce tine de tine pt ca visul sa devina realitate si apoi se aranjeaza toate: apar oamenii potriviti, imprejurarile favorabile care te duc spre atingerea telului. Stia Coelho de ce spunea ca "Atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinţei tale!"  ^-^

--- Terminare citat ---

absolut. verificat.  ;)

Emi 53:
Total de acord cu voi. Daca intentia este ferma ,ascultam intuitia acea voce interioara,si actionam ,dorinta devine realitate.

Guesswho:
si mai adaug ceva: caracterul tipului. faptul ca a acceptat-o cu un copil spune multe despre caracterul lui.  :)
pentru unii e un capat de tara...

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 13 August 2012, 20:32 ---si mai adaug ceva: caracterul tipului. faptul ca a acceptat-o cu un copil spune multe despre caracterul lui.  :)
pentru unii e un capat de tara...

--- Terminare citat ---

pai era un (chiar)"el", deci qualite. :)

--- Citat din: Emi 53 din Luni, 13 August 2012, 20:27 ---Total de acord cu voi. Daca intentia este ferma ,ascultam intuitia acea voce interioara,si actionam ,dorinta devine realitate.

--- Terminare citat ---

ia uite ce consens de doamne avem.  :)

Caroline:
As face si eu consens cu voi, da' pana nu adopt si eu un copi ca-n poveste, nu am ce cauta pe acest topic...  oO

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă