Arhiva > Arhiva

Povesti cu talc sau morala

<< < (6/10) > >>

Mari_a:
Moaaaama, ce de drum!  ;D Si pe urma te-ai odihnit trei zile, nu?
E clar ca, daca esti pescar, esti obisnuit sa stai pe scaunel la coada unditei!  :)

silviu:
cand pescuiesc la rapitori nu stau pe scaunel ;D cred ca am facut zeci de km pe malurile lacului pantelimon; apoi pe cernica, pe dridu, pe fierbintzi, pe cornetu-mihailesti, pe arges in jos si-n sus, pe neajlov, pe ialomitza...
chiar daca de multe ori am stat pe scaunel, la coada lansetei, pana sa ajung la malul baltii mergeam pe jos si cate 5-7km :( cu rucsacul in carca (care nu era deloc usor), cu sculele de pescuit in brate... in anii mei de glorie coboram din personal la sarulesti si mergeam 5 km pana la balta calaretzi. sau la babaitza. de la gara la balta aveam de mers 8km :(

Mari_a:
N-as fi crezut! Uite ce interesant, povesti pescaresti n-avem p-aici!  :) (De-alea cu 'si-uite-asa un ochi avea'  ;D)
Mai ziceti si voi de-ale voastre, orice (ca uite-asa mai cunosti omu')  :)

P.S. Cred ca pe fierbinti ai mers cel mai mult  8) ;D In jos si-n sus!  Si normal ca la rapitoare nu stai pe scaunel! ;D

P.P.S. Ia uita-te la Recent Posts: Mari_a silviu Mari_a silviu Mari-a silviu si tot asa!  ;D

admin:
Inghetata
Asta este o poveste mai veche, de pe vremea cand o ingheatata costa mult mai putin.
Un baietel de 10 ani intra in cofetarie si se aseza la o masa. O ospatarita aseza in fata lui un pahar de apa.
„Cat costa o cupa de ingheata asortata si asezonata cu fructe si toping?” – intreba copilul
„50 centi” – ii raspunse ospatarita
Baiatul isi infunda mana in buzunar, o scoase si incepu sa-si numere monedele pe care le avea in palma. „Dar cat costa o inghetata simpla?” – intreba din nou
Pentru ca localul era plin si erau mese de la care inca nu luase comanda ii raspunse in treacat si putin bruscat: „35 centi”.
Baiatul isi numara din nou banutii si ii spuse: „As dori o inghetata simpla!”
Ospatarita ii aduse ingheatata si pe masa, langa, nota de plata, apoi pleca spre alta masa. Baiatul isi termina ingheatata, se ridica, puse banutii langa nota de plata si parasi cofetaria.
Ospatarita se duse la masa la care statuse copilul, lua monezile de pe masa, stranse si curati masa. Brusc incepu sa planga. Sub farfuria goala erau doua monede de cinci centi si cinci penny, adica atata cat ii lipsise copilasului sa comande ceea ce isi dorise, o ingheatata asortata. Baiatul isi facuse socoteala ca nu avea destui banuti sa-i lase si ospataritei un bacsis…

manghel:
sedentarismul nu ĹŁine de vârsta  unei persoane,uitaĹŁi-vă la copii şi tineretul din ziua de astăzi care ĂŽnafară de reĹŁelele de socializare,poate o mică plimbare cu prietena sau prietenul puĹŁin mai activ decât el sau ea sau un meci si o bere cu prietenii nu mai stiu nimic.  :( Unde sunt sfârşiturile de săptămană plecate cu cortul sau focurile de tabără făcute pe nu mai stiu ce câmpuri departe de orice contact cu civilizaĹŁia? Iar la copii,cine ia mai auzit să se joace de-a vaĹŁascunselea,ratele şi vânătorii, hoĹŁii şi vardiştii(astea se jucau cand eram mic)  :P Din pacate tind să cred că persoanele mai ĂŽnvârstă sunt mult mai active decât tinerii  :'( . Iar pescuitul mai ales pe apele de munte este un sport nemaipomenit.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă