Cel mic a fost foarte bucuros ca e totul alb, asa ca s-a tavalit, cum am ajuns, in a mai mare zapada!
In prima seara, copiii au confectionat decoratiuni. Al meu are doua maini stangi, asa ca, dupa ce a mazgalit tot cu aracet si cu scilipici, lui asta i-a iesit:

'Planul' partiilor

Cu o pauza pentru pranz, pe 24 ne-am dat toata ziua cu sania (inchiriata cu 10 lei pe zi de la centrul de inchirieri, altfel - la 'cetatenii intreprinzatori' de la baza partiei era 5 lei ora, iar azi ajunsese 20). Pe 24 a fost mai liber si ne-am desfasurat in voie, azi nu mai aveai loc sa arunci un ac! Vertebrele mele lombare sufera si acum de la damburile peste care am trecut si de la cazaturile pe care le-am luat! Dar a fost frumos! Insa dupa ce am urcat sania per pedes de nenumarate ori - si am ajuns la concluzia ca am o conditie fizica la nivelul genunchiului broastei! - am trecut la banda (2 lei urcarea).
Pentru ca nu-i pusese mama-sa jambiere la el, iar in oras am gasit numai dalea de fete, alui mic i-am improvizat o pereche din cei mai mari ciorapi barbatesti gasiti in ajunul Craciunului in Azuga si astfel am scapat de zapada din ghete!

Cine stie, s-a dat fain-frumos cu schiurile!

Pe 25 am vazut din balcon ca s-a aprins nocturna pe Sorica si dupa cina am facut si noi o plimbare pana acolo... O tavaleala scurta inainte de somn (pentru digestie, ca ne indopasem ca gastele!) !

Mos Craciun a trecut si pe la Pasul Schiorilor!

Si au venit si colindatorii: mai intai niste copii, iar apoi un cor condus de directorul Casei de Cultura din Busteni!