Autor Subiect: Craciun Singles Camp 2011  (Citit de 29465 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Craciun Singles Camp 2011
« Răspuns #60 : Luni, 26 Decembrie 2011, 21:47 »
Am petrecut un Craciun alb, pe zapada. Eu am fost ren. Inainte de a va povesti de cate zeci de ori am urcat sania pe Sorica, vreau sa le multumesc gazdelor noastre, Cristina si Stefan Sasu, pentru ospitalitate, pentru caldura cu care am fost primiti, pentru grija, pentru rabdare si pentru servirea ireprosabila.
Pensiunea este foarte frumoasa, este moderna, eleganta, este situata intr-o zona linistita a orasului Azuga, foarte aproape de partiile de schi si sanius, este foarte curata, e un loc cald si primitor.
Nu m-am simtit turist, ci m-am simtit ca acasa. Ba chiar mai bine, pen’ca  acasa nu am linistea si aerul de acolo. M-am relaxat si mi-am reincarcat bateriile!

Pensiunea vazuta de pe straduta din spate

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #61 : Luni, 26 Decembrie 2011, 22:23 »
Am trecut poate de sute de ori prin Azuga, dar niciodata nu am ramas. Cand ne-a condus la gara, domnul Sasu ne-a spus ca Azuga a devenit o destinatie turistica abia dupa ce s-a amenajat prima partie, inainte fiind un orasel industrial, cu fabrica de samota, de postav, de sampanie, de bere...
Ce se vedea din balconul nostru

In dreapta usii de la intrare

Undeva la parter

Pomul de Craciun din interior (in restaurant,la primul nivel)

De la poarta

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #62 : Luni, 26 Decembrie 2011, 23:13 »
Cel mic a fost foarte bucuros ca e totul alb, asa ca s-a tavalit, cum am ajuns, in a mai mare zapada!
In prima seara, copiii au confectionat decoratiuni. Al meu are doua maini stangi, asa ca, dupa ce a mazgalit tot cu aracet si cu scilipici, lui asta i-a iesit:

'Planul' partiilor

Cu o pauza pentru pranz, pe 24 ne-am dat toata ziua cu sania (inchiriata cu 10 lei pe zi de la centrul de inchirieri, altfel - la 'cetatenii intreprinzatori' de la baza partiei era 5 lei ora, iar azi ajunsese 20). Pe 24 a fost mai liber si ne-am desfasurat in voie, azi nu mai aveai loc sa arunci un ac! Vertebrele mele lombare sufera si acum de la damburile peste care am trecut si de la cazaturile pe care le-am luat! Dar a fost frumos! Insa dupa ce am urcat sania per pedes de nenumarate ori - si am ajuns la concluzia ca am o conditie fizica la nivelul genunchiului broastei! - am trecut la banda (2 lei urcarea).
Pentru ca nu-i pusese mama-sa jambiere la el, iar in oras am gasit numai ‘d’alea de fete’, alui mic i-am improvizat o pereche din cei mai mari ciorapi barbatesti gasiti in ajunul Craciunului in Azuga si astfel am scapat de zapada din ghete!

Cine stie, s-a dat fain-frumos cu schiurile!

Pe 25 am vazut din balcon ca s-a aprins nocturna pe Sorica si dupa cina am facut si noi o plimbare pana acolo... O tavaleala scurta inainte de somn (pentru digestie, ca ne indopasem ca gastele!) !

Mos Craciun a trecut si pe la Pasul Schiorilor!

Si au venit si colindatorii: mai intai niste copii, iar apoi un cor condus de directorul Casei de Cultura din Busteni!

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #63 : Luni, 26 Decembrie 2011, 23:40 »
Bine ati revenit, plimbaretilor  :)!
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #64 : Luni, 26 Decembrie 2011, 23:54 »
Multumim, Sara!  :)

Astea mergeau pe topicul 'Nevoia de culoare'  :)

Iarna in Azuga

Am facut o plimbare si cu telegondola, numai ca nu era senin...

De la un anumit nivel, Azuga s-a pierdut in ceata...

Cam viscolea la Popasul Schiorilor de pe varful Sorica...

Pe binecunoscuta soba de teracota 'tip cabana' am incercat sa mai uscam manusile... ca ajunsesem pana acolo in patru labe!

Astia mici si-au gasit de lucru, au tinut-o tot intr-o pictura (spre norocul meu, care pe 25, dupa o masa de pranz ultra-copioasa, n-as mai fi fost in stare sa ma car nici pe mine pana la partie, dar sa mai urc si sania! Asa ca ei s-au tot jucat si eu am tot dormit!  ;D)

Noaptea (am facut 467 de poze! asta nu mi-a iesit prea bine)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #65 : Marți, 27 Decembrie 2011, 00:29 »
Din 'procesul de productie': da-i cu sclipici cat cuprinde!  ;D

Atata l-am plimbat, ca la un moment dat s-a asezat jos! Aici ocolisem un pic, ca sa vedem 'acolo ce e?'; eram pe un drum secundar spre partie. Cand e obosit, vorbeste foarte mult, asa ca ne-a povestit tuturor toate prostiile pe care i le-a varat in cap televizorul!

Pe 26, la sanius: aglomeratie mare, mari si mici. Cei mici stiu mai bine sa se dea cu sania!

Snowboard

E bine sa-l inveti de mic...

Offline Sara

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 314
« Răspuns #66 : Marți, 27 Decembrie 2011, 00:30 »
Suupeeerb!

Sa va fie de bine  :)!
E curios cum umarul unei femei poate parea uneori de stanca pentru un barbat.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #67 : Marți, 27 Decembrie 2011, 00:36 »
Multumesc  :)

Si multumesc Samizei si lui Gigi ca au facut sa fie posibil.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #68 : Marți, 27 Decembrie 2011, 07:40 »
bine ati revenit
dupa cum vad distractia a fost in toi,  plimbari, sanius, brad si tot ce inseamna Craciun !
frumoase poze si multa, multa, multa  zapada   ;D  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #69 : Marți, 27 Decembrie 2011, 09:32 »
 :)
Chiar tot ce inseamna Craciun! Ca la mama acasa!  :)

Astazi este ziua Sfantului Stefan. La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!

La multi ani domnului Stefan Sasu

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #70 : Marți, 27 Decembrie 2011, 10:03 »
Ce frumos ati petrecut!
Sa va fie de bine  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #71 : Marți, 27 Decembrie 2011, 10:18 »
 te-a colindat vreun craciunel? ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #72 : Marți, 27 Decembrie 2011, 12:05 »
Iuliana, multumesc  :)

Silviu, era partia plina! Pe alese! Dar asa infofolita...  ;D

Mi-a placut taticul asta care-si poza baietelul si-l tot intreba: Iti place? E bine? Iti place? E bine?

Ne-am bagat un pic si prin restaurantul Nu-Ma-Uita (asta din spatele brazilor) – si am iesit prin hotel. Fain!

Pe langa Lux Garden – de cinci stele - am trecut, dar n-am avut curaj sa intram. Nici nu i-am facut poze - arata ca o fortareata! Domnul Sasu ne-a spus ca e 800 lei camera...

Mi-a placut Pet Shop-ul

silviu

• Vizitator
« Răspuns #73 : Marți, 27 Decembrie 2011, 12:49 »
Silviu, era partia plina! Pe alese! Dar asa infofolita...  ;D
:( asta e cusurul tau: esti friguroasa!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #74 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 13:47 »
Eh, daca l-as avea numai p-asta!  ;D   :-X

Cat sunt de friguroasa, tot as vrea ca acum sa fiu acolo!