Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Craciun Singles Camp 2011
admin:
Deschidem deci lista:
1. Mari_a
2. Ana
admin:
Gazda imi spunea ca are si ea o fetita de 10 ani. Si mi-a trimis o fotografie facuta azi, pe partie.
admin:
Gazda din Azuga mi-a comunicat de dimineata ca pentru locatia de Craciun a aparut un grup alternativ. Ceea ce micsoreaza termenul de prerezervare. De aceea am rugamintea pentru cei care ar dori sa participe dar sunt inca indecisi, sa incerce ca pana maxim pana joi sa stie daca merg sa nu de Craciun. Trebuie sa se formeze un grup de 14 - 16 persoane, nu este posibil sa primim locatia in exclusivitate pt mai putin de atat. Am vazut ca Ana isi pune la dispozitie masina din Bucuresti, asa ca pt cativa posibil participanti drumul numai constituie o problema. Ramane doar sa va decideti cat de repede, pt a strange grupul si apoi avansurile.
Locatia este frumoasa, gazdele sunt foarte disponibile pt a crea o atmosfera familiala acolo si cred ca pt cei care nu au inca un program de Craciun, este o optiune foarte buna.
mona:
Buna eu sint mona nu am avut ocazia sa postez aici doar citeam,dar cred pot sa-mi fac curaj si sa ies si eu cu voi si as vrea sa merg dar este foarte greu sa stiu sigur pina joi,daca pot avea liber de craciun,o sa incerc sa revin cit mai repede cu un raspuns sigur.
admin:
Mona, te trec cu ?.
1. Mari_a
2. Ana
3. Dana B
4. Mona ?
5. ama t
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă