Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Craciun Singles Camp 2011

<< < (5/16) > >>

admin:
Mi-a comunicat d-na Cristina, grupul alternativ a cazut, deci locatia este rezervata de Singles Camp. Ramane acum sa ne adunam cat mai multi.
Reiau lista:
1. Mari_a
2. Ana
3. Dana B
4. Mona ?
5. ama t
6. sara
Maine am sa mai transmit un newsletter - prin care am sa anunt ca aceasta actiune se va desfasura in locatia Pasul Schiorilor Azuga. Incepem deja si cu stransul avansurilor, pt a achita la randul nostru rezervarea catre locatie.
Azi am sa va pot raspunde exact si la intrebarile legate de copii si de modul de repartizare in camere.

Sara:
Din lista de mai sus cine vine cu copiii?
Iertati-mi insistenta cu copiii (daca v-am agasat cumva tot intreband de copii)!

Mari, vii cu nepotul?

Mari_a:
Nu, nu vin cu nepotul. Vin PENTRU nepot  :) El e prietenul meu, e marea mea dragoste  :) Hai, Mariucu, ma iei si pe mine undeva cu tine?  ;D  Nu-mi fac probleme ca nu vom avea loc in pat, ca si daca am avea paispe paturi, el tot de gatul meu doarme  ;D

Sara:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 29 Noiembrie 2011, 13:36 ---Nu-mi fac probleme ca nu vom avea loc in pat, ca si daca am avea paispe paturi, el tot de gatul meu doarme  ;D

--- Terminare citat ---

Frumos! Deci pana acum ar fi doar doi copii!

radu:
Buna seara, daca mai sunt locuri ma inscriu si eu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă