Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Craciun Singles Camp 2011
Sara:
Buna!
Avand in vedere ca in sejurul de Revelion se pare ca nimeni ca nu si-a anuntat venirea cu copii, as fi tentata sa optez pentru acest Craciun cu cei/cele care vin insotiti de copii. Eu am un baiat de aproape 7 ani.
Ce nu am inteles din mesajele postate aici este daca copilul sub 10 ani are gratuitate, mama cu copilul vor sta intr-o camera single sau mama va sta cu o alta mama in camera (+ 1 sau 2 copii)? Este foarte important de stiut acest aspect.
admin:
Pentru Craciun, nu s-a strans pana la data limita de joi, numarul suficient de participanti pt a ocupa intreaga locatie. Urmeaza ca si gazda sa-mi comunice daca grupul alternativ care-l avea noua, este decis si achita avansul. Cred ca in cursul zilei de azi am sa aflu daca locatia va mai fi disponibila pt noi sau a inchiriat-o celorlalti. Daca raspunsul este da, mergem inainte cu inscrierile, atunci am sa pot lua de la d-na Cristina si acest detaliu cu cazarea copiiilor. Am sa postez tot aici.
Mari_a:
Eu tare as vrea sa mergem! Daca-i spun alui mic, nici nu mai doarme pana atunci!
Sara, daca vrei sa stai cu o matusa in camera, eu ma ofer! :) Nepotul meu are 8 ani si precis s-ar intelege cu baiatul tau de 7; abia si-ar gasi si el un prieten de joaca. Nu stiu daca/cum vom mai dormi noi cu doi jucausi in camera, dar ne-am descurca! :)
Sara:
Mari, noi suntem mai linistiti, adica cine sta cu noi in camera (daca va fi cazul) nu va avea bataie de cap in sensul ca atunci cand sting lumina nu se mai aude nici "pas". "Recuperam" la trezire ;) !Stim sa vorbim in soapta daca e cazul si ne adaptam usor situatiilor in care e nevoie de liniste si/sau atentie.
As fi foarte bucuroasa sa facem schimb de impresii si copiii sa socializeze pe timpul intalnirii, mai ales ca sunt de varste apropiate.
Mari_a:
Atunci nu ne ramane decat sa speram ca vom ajunge la Azuga de Craciun! :)
Mai vine cineva sa ne tavalim prin zapada, sa ne bulgarim, sa ne dam cu sania?
V-am povestit ce am facut cu asta mic la mare: m-am pus la mintea lui! Si tare fain a fost! 8) ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă