Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337008 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cory

• Hero Member
  • Mesaje postate: 550
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #5130 : Duminică, 10 Martie 2013, 12:06 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/OJBfv9CHlcw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  :dance:

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #5131 : Duminică, 10 Martie 2013, 15:22 »
Madalina Amon - Secunda

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #5132 : Duminică, 10 Martie 2013, 17:17 »
 <iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/yTCDVfMz15M?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #5133 : Luni, 11 Martie 2013, 08:33 »
o voce placuta in italiana!  :)

Francesca Michielin - Se cadrai

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5134 : Luni, 11 Martie 2013, 09:56 »
Englezii o trimit la Eurovision 2013 pe Bonnie Tyler, cu "Believe in Me"... Mie-mi place!

United Kingdom: Bonnie Tyler 'Believe in Me' - Eurovision Song Contest 2013 - BBC One

Offline Cory

• Hero Member
« Răspuns #5135 : Luni, 11 Martie 2013, 09:59 »
 <iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/CAVXiyXGzGk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #5136 : Miercuri, 13 Martie 2013, 08:05 »
cateva teme muzicale de care mi-am adus aminte vazand imaginile de la carnaval!!  :applause:

The Flintstones Theme Song

The Addams Family Theme Song

♪ Smile - Charlie Chaplin

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5137 : Miercuri, 13 Martie 2013, 11:52 »
 ;D Eu aseara inca mai fredonam...  :whistle:

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #5138 : Joi, 14 Martie 2013, 14:44 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5139 : Joi, 14 Martie 2013, 15:05 »

<<Anouk, celebră în anii ’90 pentru piesa „Nobody’s Wife“, va reprezenta anul acesta Olanda la Eurovision, cu melodia „Birds“, potrivit esctoday.com. „E un cântec minunat, dar nu are şanse să câştige. E o piesă complexă, sofisticată, nu e o melodie potrivită pentru acest concurs. A fost ideea lui Anouk s-o înscriem în competiţie“, a declarat producătorul artistei olandeze, suedezul Tore Johansson. Replica lui Anouk nu s-a lăsat aşteptată: "Aud că producătorul meu crede că avem o piesă prea bună pentru eurovision. Ai încredere, tinere Skywalker! Forţa este cu melodia asta!“, a comentat, ironic, artista pe pagina ei de Facebook. Televiziunea olandeză a confirmat că piesa cu care Anouk va participa la Eurovision Song Contest se numeşte „Birds“ şi va fi lansată la mijlocul lunii martie. Anouk (37 de ani) s-a lansat în 1997 şi a cucerit topurile cu hitul „Nobody’s Wife“.>>
Anouk - Birds

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5140 : Joi, 14 Martie 2013, 17:08 »
Imi place!  :D
Suna exact ca o coloana sonora la un film - poveste sau la o ecranizare in desene animate a unui roman clasic. Iar "intuitia" pe care ma bazez este ca am impresia ca acesta este trendul momentului actual in show-bizz: ne intoarcem la povesti vechi, dar cu interpretari noi si tehnici sofisticate. Si ar mai fi niste consideratiuni legate de Olanda si spatiul Shenghen...  :giggle:

Deci... cine pune pariu cu mine?!  :)

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #5141 : Joi, 14 Martie 2013, 18:51 »

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #5142 : Joi, 14 Martie 2013, 21:12 »

Deci... cine pune pariu cu mine?!  :)

anul trecut am dat gres - am mers pe Babustele - din Rusia ( locul 2 -la final) ! am fost aproape si a fost un concurs  - inedit vs voce- pentru ca Loreen canta fain.
iar anul asta nu stiu inca toate melodiile din concurs dar parca tonul ultimilor ani a fost mai alert- mai pop dance !
mergand pe intuitie nu cred ca ia Anouk !  :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5143 : Joi, 14 Martie 2013, 21:35 »
Eu anul trecut n-am urmarit. Numai dupa concurs m-am uitat cine a castigat si m-am mirat de Euphoria aia stil "muzica de club".
Dar Anouk imi place! Birds e un pic altfel, e diferita, e "cuminte" fata de ceea ce canta ea de obicei, insa e o melodie “stil Eurovision” si nu m-ar mira sa se claseze foaarte sus, mai ales ca pe la ei pe-acolo Anouk nu-i fitecine. La noi e difuzata mai putin… din pacate! Daca ar fi dupa mine, i-as da trofeul inca de pe-acum!  :D  O sa-i dau sms-uri - macar, cum zicea Caroline, ca sa imbunez Olanda sa ne voteze si pe noi in Schengen!  ;D

Ma uitam pe cine trimite Suedia la Malmo, in mai, si am dat peste baietul asta: Robin Stjernberg…

… pe care l-am ascultat, dar... nush ce sa zic! Da' io-s cam coapta  :giggle: , la Eurovision voteaza mult tineret si s-ar putea sa le placa.
De pe muuz.ro: "Reprezentantul Suediei la Eurovision are o piesă cu strofe mediocre și un refren mișto. Atât. Țara gazdă, Suedia, a avut un proces mult mai spectaculos și mai complex de a-și alege reprezentantul, deja celebrul festival Melodifestivalen, a cărui finală a fost urmărită de peste 4 milioane de telespectatori (TVR și Selecția Națională n-ar putea niciodată). Așadar, după ceva mai bine de 1.5 milioane de voturi înregistrate, publicul l-a ales ca reprezentant pe tânărul Robin Stjernberg, un cunoscut al emisiunilor de talente de prin ultimii ani din țara celor trei coroane. Piesa sa poartă numele ‘You’ și e un mid-spre-up-tempo pop-dance foarte interesant: strofele sunt ușor mediocre, nu foarte memorabile și te fac să îți zici ‘blah’ după ce le asculți. Atunci apare refrenul, care schimbă total situația: e o explozie de energie, iar vocea solistului alunecă foarte fain peste instrumental, are un ecou ce-mi aduce aminte de Loreen. Cu cât îi dai mai multe play-uri cu atât începe să-ți placă mai mult, în această categorie de piese intră. Nu m-ar surprinde ca Suedia să obțină din nou un loc foarte bun la Eurovision."
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #5144 : Joi, 14 Martie 2013, 21:58 »
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!