Mult noroc tuturor in 2013!

Am incercat sa fac o socoteala: cate zile din 2012 mi-am petrecut in/cu SC. Inca n-am reusit sa le adun, dar sunt multe, foarte multe! Numai daca ma gandesc ca in niciuna din zilele de concediu pe care le-am avut n-am stat acasa... In toate, dar absolut in toate am fost cu voi... pe la munte, pe la mare, pe la intalniri, iesiri, plimbari in parcuri, prin cluburi ... da' pe unde n-am fost?! Am cantat, am dansat, m-am bucurat... Plus ca de dimineata si pana seara sunt pe-aici... Vorbeam acum cateva zile cu Iulian despre dependenta pe care ti-o da computerul. La mine e mai mult decat atat, e dependenta de SC! Si, pe langa forum, acum am inceput sa ma joc cu voi si pe facebook... Parc-o aud pe a mea: "n-ai viata!"

In 2013 trebuie sa fac ceva in acest sens...

Da, Gabi, ABBA, pai cum? Sunt din tineretea mea...
Azi era cat pe ce sa strig dupa fete/baieti p-aici: bagati maaaai, hai, hai, niste rocaiala, c-am inghetat aci!
(Iar n-am caldura
Iar apa e calda cat sa nu-ti inghete mana in ea
Opresculeeeeee, baaah, sunt cu oalele pa aragaz!
Noroc ca plec d-acasa si la Geoagiu e apa termala pe saturate!)Imi trecu pe la urechi asta:
Gary Clark Jr . E fain tipu , imi place mult! Unii zic ca ar fi un amestec de Jimi Hendrix cu Lenny Kravitz
Va pupicesc pe toti si va urez un an mai bun decat toti cei de pana acum!