Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337237 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #4290 : Joi, 08 Noiembrie 2012, 19:46 »
Jamie Woon - Shoulda

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4291 : Vineri, 09 Noiembrie 2012, 11:44 »

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

De cateva zile am tot vrut sa reiau mesajul Magdei, care a aparut pe forum cu ##, dar m-am tot luat cu altele. Eu ascult TOT ce se posteaza aici (inclusiv muzica cu care nu prea... rezonez  :-\  ). Eram curioasa ce muzica a pus. Place, Magda!  :)

PS: Saptamana asta a fost vacanta la clasele 1-4. Parinti care n-au avut cu cine-i lasa acasa, i-au luat cu ei la serviciu. Si au ajuns si p-aci pe la mine. Ce m-a uimit: ce muzica asculta copiii astia!!! De-aia cu "dragostea se face-n doi" sau cum ii zice.... Si nu numai ca asculta, dar si canta, stiu si versurileeeee!!!! Acum am aici o fatuca de clasa 1 care asculta.... Toate-s la fel - de la Parazitii!!!!!!!! Precoce-precoce, dar chiar asa? Doamne apara si pazeste!!! Nu mai lasati copiii nesupravegheati in fata televizoarelor!

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #4292 : Vineri, 09 Noiembrie 2012, 23:55 »
parazitii imi par chiar ok fata de marea masa a "artistilor" zilelor noastre ce "cinta" chestii ca  "dragostea se face-n doi" si alte porcarii de genul asta ... oare a devenit asa greu sa se compuna muzica pentru a fi cintata cu instrumente si mai ales sa se gaseasca cineva sa scrie niste versuri care au un inteles, o motivatie, un mesaj !?

daca ar fi sa aleg ce muzica ar asculta copilul meu dintre parazitii si ofilitii astia de asazisi artisti cu siguranta a 2a varianta pica :D

enjoy!

Parazitii Mari Romani

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4293 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 09:33 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4294 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 09:45 »
Rocky, sunt absolut de acord cu tine! Eu ma miram ca aia mica era totusi prea mica sa stea cu ochii cat cepele in clipul ala si sa fredoneze Toate-s la fel… numai zic de alte chestii cu iz de manea! A, si mi-am amintit ce canta sora-sa, de 9 ani: Ami - Trumpet lights....  :faint:  Nu stiu, poate acum sunt alte timpuri, se educa altfel copiii, o fi din cauza ca am fost eu crescuta ca pionierii...
Guess Who - Locul Potrivit [ HD VIDEO ]

bit, fain, dar trist bre!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4295 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 18:11 »
Noiembrie muzical.... La Sala Palatului pe 22 e Macy Gray, iar pe 27 Seal....  8)
Macy Gray - Creep (Radiohead) @ North Sea Jazz 2010

Evenimentul anului viitor va fi, cu siguranta, concertul lui Roger Waters de pe 28 august din Piata Constitutiei... We don't need no education!!!  8)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4296 : Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 19:36 »
Hmmm, Floyd fara David Gilmour...ca o bere uitata fara capac 3 zile la soare...fara Time, Money, One of These Days, Shine On Crazy Diamond, High Hopes...

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4297 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 08:19 »
Hmmm, Floyd fara David Gilmour...ca o bere uitata fara capac 3 zile la soare...fara Time, Money, One of These Days, Shine On Crazy Diamond, High Hopes...
,,,,de unde stii ca nu o sa cante toate melodiile astea?,,,,intreb si eu.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4298 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 09:08 »
Pai e turneul The Wall si playlistu' e pe net. Nici nu m-am uitat daca e cu sau fara. Io zic ca e de vazut, cica o sa fie un spectacol grandios. Deloc ca berea aia borsita de care zice bit, da' e el carcotas. Ce vrei, au trecut atatia ani... Ne-am mai contrat noi p-aici, bit, cu Axl fara Slash  :P 
Recordul Rolling Stones-ilor de a tine steagul sus 50 de ani nu cred ca-l va mai egala cineva curand...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4299 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 13:05 »
Hei, am vazut-o pe Debbie Harry jucandu-se cu Kermit pe-aici, cand era ea tanara... Minunata femeie! De o frumusete delicata... Are un CE al ei si acum, la 67 de ani... A fost una din muzele lui Andy Warhol...
Once I had a love and it was a gas
Blondie - Heart of Glass 1979 Video TopPop stereo widescreen

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4300 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 14:29 »
...Recordul Rolling Stones-ilor de a tine steagul sus 50 de ani nu cred ca-l va mai egala cineva curand...
Aici sunt de acord 100% (ba chiar pot spune ca-s mandru ca i-am vazut in carne si oase. Pe vechiul "23 August")
Si nu, Waters n-o sa cante cu David Gilmour. Nici la Bucuresti si nici in alta parte. Asa ca-mi mentin treaba cu berea rasuflata. (Da`uite, ca sa nu zici ca-s maxim de tipicar si ramolit, "Comfortably Numb" -care e una din capodoperele lor- nu suna deloc fara amandoi. Parerea mea.)

Bre, si poate mai regleaza Bogdan ceva botoane p-aci, ca mie-mi merge infect in Chrome sectiunea asta. De pe mai multe calculatoare.

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #4301 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 22:44 »

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #4302 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 22:53 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4303 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 23:50 »
Fain rusul! Si Bobby-don't-worry-be-happy place!  O0

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #4304 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 08:29 »
Acum 3 ani, cand am deschis un topic "Uriasi sau Giganti ai muzicii", nu ma gandeam la ce o sa devina pe parcurs. Recunosc ca si eu, cum scria Mari_a la un moment dat, ascult aproape in fiecare zi, tot ce se posteaza aici. Si uite asa din una in alta, imi amintesc de cate ceva, de acolo dau in altceva si ascult o gramada de muzica, in timp ce lucrez pe calculator. Si asta ma deconecteaza grozav de tare. Am redescoperit aici o gramada de melodii, pe care le aveam in minte, dar nu as fi ajuns sa le reascult.  :)

Din curiozitate  sa vad ce se mai citeste, ce se mai urmareste pe forum, consult partea de subsol a site-ului. Si sunt foarte multi pe care ii gasesc urmarind acest topic. Semn ca vizitatorii citesc in mare masura ce scrieti si asculta postarile youtube. Asta apropo de ce scriam la precizari despre informatie si selectie. In dinamica de dezvoltare a forumului a devenit un topic de top.