Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337019 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #3900 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 12:29 »
pai, la cererea si sugestia publicului (fi-mea ma bate la cap demult sa revin la culoarea asta, si mi-au mai sugerat si altii, ca cica e contrast maxim cu coloru' oachelui) si ca raspuns la propria-mi nevoie de a schimba ceva, am revenit la satenul usor roscat. nu-i rau.  :)

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #3901 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 13:05 »
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Despre dans... nu stiu daca Sibielul este suficient de incapator ca sa ma cuprinda pe mine dansind :) Si nici daca bautura e destula sa prind curaj! Glumesc ... dansez suficient de bine incat sa nu imi fie foarte rusine desi poate ca ar trebui :)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #3902 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 13:06 »

Despre dans... nu stiu daca Sibielul este suficient de incapator ca sa ma cuprinda pe mine dansind :) Si nici daca bautura e destula sa prind curaj! Glumesc ... dansez suficient de bine .....

asa zici? atunci trece-ma in carnetul de bal.. :)

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3903 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 13:49 »
Numarul unu este al dvs:) Asigurati-va ca sunteti in posesia unei asigurari cat mai complete inainte de plecare la Sibiel!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3904 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 14:13 »
pai, la cererea si sugestia publicului (fi-mea ma bate la cap demult sa revin la culoarea asta, si mi-au mai sugerat si altii, ca cica e contrast maxim cu coloru' oachelui) si ca raspuns la propria-mi nevoie de a schimba ceva, am revenit la satenul usor roscat. nu-i rau.  :)

Fac contrastt tocmai pentru ca sunt culori complementare.  ;)

@ Collin: Give all your sheat awaw and strat living.
I just did it. Today.  :yeah:

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3905 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 14:24 »

@ Collin: Give all your sheat awaw and strat living.
I just did it. Today.  :yeah:
[/quote]
 O0

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #3906 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 18:51 »
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #3907 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 22:59 »
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3908 : Joi, 27 Septembrie 2012, 08:08 »
Buna dimineata si o zi frumoasa tuturor!

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3909 : Joi, 27 Septembrie 2012, 09:55 »
Bună dimineaţa. Tot eu. Nu ştiu dacă citeşte/ascultă cineva pe-aici, dar n-ar fi prima oară când vorbesc singură!  ;D (A mai scris cineva mai demult că nu prea există feedback pe forum. Plus că cine mai are timp să se uite la videoclipuri? Dacă pui numai link-ul, asculţi în youtube şi poţi citi forumul în continuare... ca să nu deschizi două ferestre... my two cents!).

Efectul placebo! Un cântec foarte frumos, pe care PLACEBO îl cântă mai bine decât cei care l-au compus (Depeche Mode):
I Feel You
#Invalid YouTube Link#

Oh Mari_a! Ascult fiecare cantec crede-ma! Abia astept sa te cunosc! E atat de frumos sa poti gasi atata bucurie in muzica! Si nu doar bucurie!

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #3910 : Joi, 27 Septembrie 2012, 10:13 »
Collin, spor la treaba!  :) Ai trecut testul oitei  :D - bine, mie mi se pare ca nu-i oaie, ci berbecut, dar bine macar ca zambeste!  :D  Eu pe undeva pe desktop am o oaie nervoasa  ;D  Asta:

Urmatorul test o sa ti-l dam la Sibiel: am vazut, cu muzica le ai, dar cu dansul?  ^-^

Eu azi m-am trezit cu Women of a certain age, ca asa ma apuca pe mine nostalgia toamna...
A, si mi-am amintit ca la "Arhiva" mai e un topic mititel cu giganti: "Giganti ai muzicii"

buna dimineata Mari_a si toti ceilalti! am vazut postarea ta si mi-am zis ca ar fi bine sa raspund inainte de a pleca la lupta cea mare cu cutitul din dotare!  ;)  in ceea ce priveste feed-back la postari muzicale, personal, doar din cand in cand, foarte rar: muzica nu este punctul meu forte, tare mi-e teama. dar ai vazut ca am apreciat totusi postarile tale la un moment dat catre collin.

am apreciat de asemenea foarte mult cele trei oite pe care le tineai in palma pe un topic pe-aici, cum postarile s-au succedat foarte repede n-am mai apucat sa-ti laud mica turma, dar m-am gandit la tine in acel moment.
nostalgia de toamna e frumoasa, astazi de exemplu e o zi din acelea speciale! :)
bietul collin n-a terminat cu inventarierea acestui topic si tu i-ai mai dat unul, giganti ai muzicii, asadar inca un topic despre muzica! bafta collin, ai multa treaba.

:)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3911 : Joi, 27 Septembrie 2012, 10:17 »
@Matei de asemenea treaba nu o sa ma plang niciodata :) Multumesc! :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3912 : Joi, 27 Septembrie 2012, 10:39 »
 :) Buna!

Matei, ai grija cu cutitul si cu... furculision!  :)

Aham, deci, collin, esti la pagina 110. Toate astea se petreceau fix acum un an... Eheeei, ce vremuri! M-ai facut curioasa sa ma uit inapoi, sa-mi reamintesc ce mai e pe-aici... Sunt cu re-ascultatul pe la 131 - la Brian Adams... Please forgive me... me doare rau!
Ce sa-ti zic? La fel cum alte persoane isi gasesc refugiul in credinta, in carti, in alcool ori mai stiu eu in ce, unii in sport, altii chiar in munca, eu ma cufund, ma pierd si ma regasesc in muzica... Nu respir muzica - asa cum spuneai tu, ci doar inspir. (Adica trag pe nas, absorb ca un burete, nu sunt muza nimanui  ;D ). Adica vreau sa zic ca doar ascult. Nu stiu sa cant, in fine, vorba cantecului (!) fetele dau din buric, intelegi ce vreau sa zic! :D
Imi vin in minte doua ziceri, dar nu stiu cum sa le integrez aici. Le scriu pur si simplu: apele linistite sunt adanci si nimic nu e ceea ce pare a fi!

PS: avem DJ la Sibiel!  :dance:  *|*  :yeah:

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #3913 : Joi, 27 Septembrie 2012, 10:53 »
Inteleg foarte bine Mari_a cum e sa te imbeti, sa inspiri sa te scalzi in muzica... am intotdeauna la mine costumul de baie pentru muzica:) Dar este evident ca stii sa asculti foarte bine. Iti da o satisfactie foarte mare:) Cred ca deja am vorbit foarte mult, si plictisim audienta. Mai bine sa cante muzica:) O sa iti fiu DJ personal la un moment dat Mari_a. promit!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3914 : Joi, 27 Septembrie 2012, 11:01 »
Mari_a, si eu te ascult... da' exact cum ziceai tu despre apele linistite.  ;)
Si-apoi, mai e ceva: Daca un singur spectator dintr-o intreaga sala de teatru aplauda la sfarsit, inseamna ca actorul n-a jucat degeaba. Acuma, sa vrei sa aplaude toti tre' sa faci un compromis la propriul sistem de valori... adica marketing.

Ia sa ma "exprim" si eu azi... mai bine prin cuvinte, decat prin muzica, dupa cum mi-e obiceiul. :strambatura:

Celine Dion - I'm alive (full lyrics)