Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1339257 ori)

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #2355 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:40 »
Ce melodie imi pui daca vin CENTRAL?
Ca io nu-mi las marginea hartii pentru orice centru. Nu stiu, eventual Marginimea Sibiului sa fie asa o margine mai de la centru. Ce zici? Da pentru asta trebuie sa primesc o melodie..... cum nu-i alta. Astept???

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2356 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:45 »
Dedicatie pentru fratele meu Silviu.  :)     
multumax, surioara! :)

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/S3ELSnWybX8?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2357 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:52 »
Ce zici?
Zic ca DA! Numa' ni cum rascolesc youtube-ul! Stai sa ajung acasa, ca mai am niste zmeurata si sa vezi ce alegere potrivita fac  ;D

Frate Silviu, mai iesi si tu din Obor si hai la Marginimea Centrului!  ::)  :P   :-* Sa te dansammmmm  8)  BuLz d-ala, sau cum ii zice  ;D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2358 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 15:56 »
va-nfratirati?   ;D

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #2359 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:00 »
Fratele lu' sora mea, du-te, ma, tu la marginime ca altfel ma omoara cu zile. Si cred ca si cu tine o sa inceapa razboiu psihologic. Asa ca du-te si-om scapa cu viata amandoi. Si o sa ne dea si dedicatii, ca-i fata buna.
Deci bagi melodia aia odata? cu sau fara zmeurata? Si nu uita, sa-i placa si lu fratele tau ca altfel nu se deplaseaza.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2360 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:01 »
Maria, daca-l faci pe Silviu sa-si paraseasca patrupedu' mai mult de 24 de ore, ma umpli de admiratie.  :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2361 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:03 »
uite aici un bulz de dansat cu sor'mea :)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/PyVouwsJoEY?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2362 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:05 »
Maria, daca-l faci pe Silviu sa-si paraseasca patrupedu' mai mult de 24 de ore, ma umpli de admiratie.  :D
patrupede. ca e 2. si chiar nu le pot parasi mai mult de 24 de ore.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2363 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:09 »
Ne-nfratiram de cruce. Adica in crucis si-n curmezis!  ;D
Ii iau patrupezii la mine acasa, fac orice! Te acceptam si numa 24 de ceasuri! Dansez si pe "Carciuma din Obor" si pe ce vrei tu!  :D

Uite cu asta m-am sculat azi in cap si voiam sa o pun aici pentru "cineva", dar o pun pentru voi. Dar fereasca sfantu' sa nu veniti la Marginime sa o dansam, ca foc ma fac!
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/T-DZn9dHdzE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2364 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:23 »
uite cum facem. Silviu imi da mie patrupezii cat vine cu tine in Marginime, iar eu.... ma fac sora cu Maria Borgia si elimin problemu' pentru viitor.  :) (asta-i gluma?!)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2365 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:28 »
N-ar fi mai bine sa vii si tu cu noi?  Zic...  ::)   :)

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #2366 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:35 »

Uite cu asta m-am sculat azi in cap si voiam sa o pun aici pentru "cineva", dar o pun pentru voi. Dar fereasca sfantu' sa nu veniti la Marginime sa o dansam, ca foc ma fac!
Daca ai fi barbat n-as scapa ocazia. Da' asa...ascultam si dansam alt'data... Melodia mi-a amintit de vremuri din trecut. Eram indragostita lulea de un baiat blond cu ochi caprui, frumusel foc. Dansam si ne imbratisam de sa ne rupem, nu alta. Eh, ce vremuri...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2367 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:52 »
N-ar fi mai bine sa vii si tu cu noi?  Zic...  ::)   :)

Mi-ar placea foarte, dar n-am cum  :( 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2368 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 16:53 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DbUtbQiy_os?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2369 : Marți, 17 Ianuarie 2012, 20:34 »
...ascultam si dansam alt'data... Melodia mi-a amintit de vremuri din trecut. .... Eh, ce vremuri...

Eh......
Otis Redding.... Imi place TOT ce a cantat omu' asta...
I've Been Loving You Too Long (To Stop Now)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/lTi3bRKohQU?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>