Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337697 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Răspuns: Comunicam prin muzica
« Răspuns #870 : Vineri, 21 Ianuarie 2011, 20:10 »
balanta -imi place melodia lui Pedro cazanova - Selfish Love.
iar video clip-ul de la budda bad - plin de desene anime ( dupa care ma topesc!) m-a binedispus. multam!

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #871 : Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011, 17:26 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/uelHwf8o7_U?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #872 : Luni, 24 Ianuarie 2011, 15:23 »
"pour une certaine dileme".  ;)

ai avut dreptate, Carmen, fragmentul acela "I feel pretty..." era din West side story. uite-l

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

noi l-am confundat, cred, cu acesta, din My fair lady " I could have danced all night"  ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #873 : Luni, 24 Ianuarie 2011, 15:32 »
 :D si daca tot suntem la My fair Lady, sa-l vedem si pe Mr. Higgins infruntat :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #874 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 10:17 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/7krL2CMexx0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

silviu

• Vizitator
« Răspuns #875 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 10:30 »
si una mai trista :(
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/dEDePBsk92c?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #876 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 10:34 »
silviu, termina, deja am plans la prima...unde-i optimismul tau?
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

silviu

• Vizitator
« Răspuns #877 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 11:10 »
prea mult optimism strica. hai sa-ti mai retez din el.
ai citit finalul?
Moartea este inscrisa in programul genetic cu care ne nastem, ilogica e si nasterea, ilogica si moartea, eu nu am gasit inca raspunsul la nicio intrebare ontologica... In urma Tatianei a ramas risipit sufletul ei, cate putin in fiecare cantec... lacrimi doar si tacerea care se va asterne, lespede grea care ne va prinde si pe noi, mai devreme sau mai tarziu, sub ea. - Luminita Sorega

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #878 : Vineri, 28 Ianuarie 2011, 11:31 »
Se pare ca e timpul de muzica, care chiar daca este comerciala ne scoate din ... lespezi. Volumul cat mai tare , un pic de dans si stiati asta cu "dansa bunicul, bum-bum".... :D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/ekxcTqvg8js?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #879 : Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, 20:58 »
        Imi place foarte tare ceea ce faceti, ascult si caut sa-mi inchipui felul de a fi al fiecaruia in raport cu genul de muzica pe care-l posteaza. Asta pentru ca nu va cunosc personal...ce sa fac si eu la ora aceasta :) Mi-a facut si fiica mea un CD player cu muzica Buddha Bar care-mi place mult, dar nu le am pe cele de pe forum. Foarte tare...Va pup!

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #880 : Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, 21:02 »
         Balanta, mi-ai trimis o invitatie ieri, cumva? Am uitat sa te intreb in msg. anterior...

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #881 : Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011, 21:30 »
valaura, daca te iei dupa muzica ascultata de mine, s-ar putea sa iei "teapa", ca pe lang muzica de relaxare, cenaclul lui Paunescu,Pasarea Colibri, Sting , Pink Floyd si altii sunt mare fan de Armin van Burren, David Guetta si tot ce tine de boxele de basi! ;)

Nu imi dau seama la ce invitatie te referi... ???

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #882 : Luni, 31 Ianuarie 2011, 10:20 »
Cheryl Cole -  Promise This

Un joc de lumini si umbre, crearea unui decor  aparte cu flash-uri de imagini - un hit al momentului .
Si nu uitati - volumul la maxim!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/8F1q0Vn4u4g?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #883 : Luni, 31 Ianuarie 2011, 20:47 »
        Balanta, cu siguranta ca ma insel, ma asteptam sa mi-se raspunda in felul acesta. E ok sa asculti muzica de diferite genuri daca am inteles bine ce ai vrut sa spui deoarece nu ma pricep asa bine la muzica in schimb imi place tare mult sa o ascult. Culmea, am cantat muzica folk si populara cand eram "tinerica".

Te ocupi pe forum daca am inteles bine de Facebook. Am primit o invitatie ptr. asta?
          Numai bine! Aura

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #884 : Luni, 31 Ianuarie 2011, 22:48 »
Draga mea, nu, nu ma ocup de facebook pe forum.
Daca ai voce, marfa, esti buna de karaoke.!