Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Onix:
EmBo:
Pentru a se vedea corect videoclipurile de pe YouTube atunci cand postati, am facut un mic tutorial, AICI:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2393.0.html
EmBo:
Pentru ca se apropie Craciunul si Anul Nou si pentru ca in aceasta luna se asculta colinde, am facut un post de radio online care transmite colinde non-stop, special pentru membrii SinglesCamp&Travel.
Atunci cand lucrati la calculator si vreti sa ascultati colinde, deschideti pagina radioului de la link-ul de mai jos si automat vor curge colindele.
Tot in pagina radioului am pus si o galerie cu fotografiile tiparite in Calendarul SinglesCamp&Travel 2017.
Pagina radioului online "SinglesCamp&Travel - Colinde Romanesti" se deschide de la link-ul:
singlescamp.radio12345.com
wonderland:
:thumbup: :applause: :bow:
Super tare mi se pare ideea ta, embo. Colindele sunt alintatoare de auz, minte si suflet. Imaginile din calendar sunt de vis!
E ca un dar de Mos Craciun pus deja sub brad!
Multumim!
PS - si ce se intampla cu radio online creat de tine dupa ce se sfarsesc sarbatorile?!
EmBo:
Dupa sarbatori Radioul SinglesCamp va difuza muzica la cererea membrilor.
Facem un playlist si punem muzica non-stop.
Putem sa facem si colectii de muzica de dans pentru serile de petrecere din actiunile SinglesCamp si sa difuzam aceste colectii.
Probabil ca atunci cand o sa am mai mult timp la dispozitie o sa fac si un topic dedicat Radioului, acolo unde forumistii vor putea sa-si exprime dorintele in materie muzicala.
Ma gandesc sa initiez si un concurs periodic (trimestrial probabil) cu cele mai bune play-list-uri de muzica, difuzand play-list-urile castigatoare timp de o saptamana fiecare la Radioul SinglesCamp.
singlescamp.radio12345.com
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă