Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
dianna:
--- Citat din: Cory din Luni, 14 Septembrie 2015, 10:01 --- Mi-ai facut dimineata mai frumoasa cand am citit ...pe bune...
--- Terminare citat ---
Tu mi-ai facut fiecare zi mai frumoasa fara sa stii, pt ca datorita tie mi-am pus I See Fire - Kygo remix la soneria de la telefon :) Imi place asa de mult ca nici nu-mi vine sa raspund cand suna ;D
Cory:
--- Citat din: dianna din Luni, 14 Septembrie 2015, 18:44 ---Tu mi-ai facut fiecare zi mai frumoasa fara sa stii, pt ca datorita tie mi-am pus I See Fire - Kygo remix la soneria de la telefon :) Imi place asa de mult ca nici nu-mi vine sa raspund cand suna ;D
--- Terminare citat ---
Wow, la asta chiar nu ma asteptam, astea sunt efectele neasteptate ale comunicarii online cred ;)
Si mie imi place remixul mai mult decat originalul la I see fire... dar sa-l asculti de fiecare data cand suna e ceva :)
Si ca sa nu fim :offtopic: - o melodie vesela, mai de vara cu dedicatie pentru toata lumea de pe aici ...
Cory:
silviu:
Cory:
Nu sunt sigura daca imi place sau nu melodia asta :-\ ... dar zile linistite sunt de preferat oricum...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă