Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (1241/1323) > >>

dianna:

--- Citat din: Cory din Luni, 14 Septembrie 2015, 10:01 ---     Mi-ai facut dimineata mai frumoasa cand am citit ...pe bune...

--- Terminare citat ---
Tu mi-ai facut fiecare zi mai frumoasa fara sa stii, pt ca datorita tie mi-am pus I See Fire - Kygo remix la soneria de la telefon :)  Imi place asa de mult ca nici nu-mi vine sa raspund cand suna ;D

Cory:

--- Citat din: dianna din Luni, 14 Septembrie 2015, 18:44 ---Tu mi-ai facut fiecare zi mai frumoasa fara sa stii, pt ca datorita tie mi-am pus I See Fire - Kygo remix la soneria de la telefon :)  Imi place asa de mult ca nici nu-mi vine sa raspund cand suna ;D

--- Terminare citat ---
   Wow, la asta chiar nu ma asteptam, astea sunt efectele neasteptate ale comunicarii online cred   ;)
  Si mie imi place remixul mai mult decat originalul la I see fire... dar sa-l asculti de fiecare data cand suna e ceva  :)

Si ca sa nu fim  :offtopic: -  o melodie  vesela, mai de vara cu dedicatie pentru toata lumea de pe aici ...

Cory:

silviu:

Cory:

Nu sunt sigura daca imi place sau nu melodia asta   :-\ ... dar  zile linistite sunt de preferat oricum...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă