Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Cory:
Cory:
silviu:
Primul Concurs şi Festival de Muzică Uşoară Românească Mamaia 1963 (25 29 august 1963)
La primele trei ediţii ale festivalului (1963, 1964, 1965), piesele din concurs au fost prezentate in două interpretări (după modelul Festivalului de la San Remo). Acest lucru a avut ca scop o mai mare obiectivitate în stabilirea aprecierilor.
Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor: Aş vrea iar anii tinereţii (m: H.Mălineanu; t: Harry Negrin) i: Ioana Radu / Dorina Drăghici
4. Ioana Radu - As vrea iar anii tineretii
Premiul Uniunii Scriitorilor: Cum e oare? (m: Florin Bogardo; t: Madeleine Fortunescu) i: Margareta Pâslaru / Gigi Marga
Margareta Paslaru _ Cum e oare? ( Festival Mamaia 1963)
silviu:
Al II-lea Concurs şi Festival de muzică uşoară românească Mamaia 1964 (14 17 iulie 1964)
Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor: Ca-n prima zi (m: Elly Roman; t: Eugen Mirea) i: Margareta Pâslaru / Constantin Drăghici
Constantin Draghici - Ca-n prima zi
Premiul Uniunii Scriitorilor: Clipa de atunci (m: Noru Demtriad; t: Nina Cassian) i: Aida Moga / Aurelian Andreescu
Aida Moga - Clipa de atunci
silviu:
Al III-lea Concurs şi Festival de Muzică Uşoară Românească Mamaia 1965 (10 14 august 1965)
Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor: Spune-mi şi te cred (m: Radu Şerban; t: Mihai Maximilian) i: Constantin Drăghici / Ilinca Cerbacev
Ilinca Cerbacev - Spune-mi şi te cred!
Premiul Uniunii Scriitorilor:
Dorule (m: Temistocle Popa; t: Aurel Storin) i: Margareta Pâslaru / Constantin Drăghici
Constantin Drăghici - Dorule (1965).wmv
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă