Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (1178/1323) > >>

Cory:

Cory:

silviu:
Primul Concurs şi Festival de Muzică Uşoară Românească Mamaia 1963 (25 – 29 august 1963)
La primele trei ediţii ale festivalului (1963, 1964, 1965), piesele din concurs au fost prezentate in două interpretări (după modelul Festivalului de la San Remo). Acest lucru a avut ca scop o mai mare obiectivitate în stabilirea aprecierilor.

Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor: “Aş vrea iar anii tinereţii” (m: H.Mălineanu; t: Harry Negrin) – i: Ioana Radu / Dorina Drăghici
4. Ioana Radu - As vrea iar anii tineretii

Premiul Uniunii Scriitorilor: “Cum e oare?” (m: Florin Bogardo; t: Madeleine Fortunescu) – i: Margareta Pâslaru / Gigi Marga
Margareta Paslaru _ Cum e oare? ( Festival Mamaia 1963)

silviu:
Al II-lea Concurs şi Festival de muzică uşoară românească Mamaia 1964 (14 – 17 iulie 1964)

Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor:  “Ca-n prima zi” (m: Elly Roman; t: Eugen Mirea) – i: Margareta Pâslaru / Constantin Drăghici
Constantin Draghici - Ca-n prima zi

Premiul Uniunii Scriitorilor: “Clipa de atunci” (m: Noru Demtriad; t: Nina Cassian) – i: Aida Moga / Aurelian Andreescu
Aida Moga - Clipa de atunci

silviu:
Al III-lea Concurs şi Festival de Muzică Uşoară Românească Mamaia 1965 (10 – 14 august 1965)

Premiul Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor: “Spune-mi şi te cred” (m: Radu Şerban; t: Mihai Maximilian) – i: Constantin Drăghici / Ilinca Cerbacev
Ilinca Cerbacev - Spune-mi şi te cred!

Premiul Uniunii Scriitorilor:
 “Dorule” (m: Temistocle Popa; t: Aurel Storin) – i: Margareta Pâslaru / Constantin Drăghici
Constantin Drăghici - Dorule (1965).wmv

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă