Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (1082/1323) > >>

Mari_a:
Maria-Maria… she reminds me of a west side story…. maestrul Santana…. A fost o mare surpriza pentru mine sa ascult melodia asta toooooocmai in discoteca sateasca din Sasca Montana…

Va multumesc mult pentru urari, toate cele bune si voua!  :kissing:

O Marie pentru Marii si de la mine:
She moves like she don't care…  ::)
Maria - Blondie

PS: regret ca n-am gasit niciuna cu Marin… afara de aia cu “Marine, la nunta ta, toate fetele plangea  ♫ ♪♪ ♫♪  "   :D

Tania55:
"La Multi Ani !" Mariilor .... si din partea mea ....

Bogdan Alin Ota the Modern Day Mozart

Richard Clayderman (Mariage d'amour)

lucian75:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document,"script", "facebook-jssdk")); Post

Tinatana:
Ei, da, recunosc, imi plac sugestiile voastre... Dar am o curiozitate (pentru ca nu am avut timp sa parcurg toate postarile si-mi cer iertare pentru asta): este cineva amator de muzica simfonica?
Si mai concret: merge cineva de pe acest forum la Festivalul Enescu? mai e putin pana incepe si ma gandeam sa ne reperam cumva... noi, amatorii single de muzica simfonica, pe ”treptele” salilor de spectacol. Eu una am abonament la ”Mari orchestre ale lumii”, daca mai merge cineva, poate ne intalnim in pauza concertului.

Cu simpatie, Cristina

eEduard:
Nu se încadrează chiar la melodi, dar...

Standing Up for Freedom

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă