Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Geta D:
--- Citat din: eEduard din Luni, 12 August 2013, 12:53 ---Geta...dansezi cu mine? :flori: :blush:
--- Terminare citat ---
unde am ajuns daca am dansat cu o matura :slap: ... incep sa primesc oferte pentru coregrafii din ce in ce mai grele... :help:
ma pricep la dansul individual unde pot sa improvizez :strong:
eEduard:
--- Citat din: Geta D din Luni, 12 August 2013, 15:43 ---unde am ajuns daca am dansat cu o matura :slap: ... incep sa primesc oferte pentru coregrafii din ce in ce mai grele... :help:
ma pricep la dansul individual unde pot sa improvizez :strong:
--- Terminare citat ---
Ok...dacă vrei, accept și mătura....dansăm în trei... :blush:
Tania55:
Geta nu te subaprecia ....... ai rabdare ! (tu sau sexul opus, nu stiu care trebuie sa aiba rabdare mai multa .....) ... pana la : "face to face" sau " face en face" :)
Tania55:
Ana Maria - Ochii tai
Paula Seling - Ploaie in Luna Lui Marte
lucian75:
Ochii tai, Ana Maria...o melodie superba cantata de o voce de exceptie
V-ati gandit vre-odata ca ati putea urmari un videoclip ...nefilmat cu camera video...sau vazut fara ajutorul vre-unui televizor,plasma lcd sau orice aparat electronic? o sa va ganditi poate ca m-a batut soarele in cap mai mult decat trebuia...insa cand am descoperit despre fenomenul flipbook...ma refer la o scala asa de mare am ramas fascinat ptr totdeauna...imi pare totusi rau ca nu am ocazia sa pot vedea live fara ajutorul internetului asa ceva...daca as gasi asa ceva as cumpara fara sa stau pe ganduri :)
Flipbook Gangnam Style -vs- Psy Gangnam Style. AMAZING!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă