Eu anul trecut n-am urmarit. Numai dupa concurs m-am uitat cine a castigat si m-am mirat de
Euphoria aia stil "muzica de club".
Dar Anouk imi place!
Birds e un pic altfel, e diferita, e "cuminte" fata de ceea ce canta ea de obicei, insa e o melodie stil Eurovision si nu m-ar mira sa se claseze foaarte sus, mai ales ca pe la ei pe-acolo Anouk nu-i fitecine. La noi e difuzata mai putin
din pacate! Daca ar fi dupa mine, i-as da trofeul inca de pe-acum!

O sa-i dau sms-uri - macar, cum zicea Caroline, ca sa imbunez Olanda sa ne voteze si pe noi in Schengen!

Ma uitam pe cine trimite Suedia la Malmo, in mai, si am dat peste baietul asta: Robin Stjernberg

pe care l-am ascultat, dar... nush ce sa zic! Da' io-s cam coapta

, la Eurovision voteaza mult tineret si s-ar putea sa le placa.
De pe muuz.ro: "Reprezentantul Suediei la Eurovision are o piesă cu strofe mediocre și un refren mișto. Atât. Țara gazdă, Suedia, a avut un proces mult mai spectaculos și mai complex de a-și alege reprezentantul, deja celebrul festival Melodifestivalen, a cărui finală a fost urmărită de peste 4 milioane de telespectatori (TVR și Selecția Națională n-ar putea niciodată). Așadar, după ceva mai bine de 1.5 milioane de voturi înregistrate, publicul l-a ales ca reprezentant pe tânărul Robin Stjernberg, un cunoscut al emisiunilor de talente de prin ultimii ani din țara celor trei coroane. Piesa sa poartă numele You și e un mid-spre-up-tempo pop-dance foarte interesant: strofele sunt ușor mediocre, nu foarte memorabile și te fac să îți zici blah după ce le asculți. Atunci apare refrenul, care schimbă total situația: e o explozie de energie, iar vocea solistului alunecă foarte fain peste instrumental, are un ecou ce-mi aduce aminte de Loreen. Cu cât îi dai mai multe play-uri cu atât începe să-ți placă mai mult, în această categorie de piese intră. Nu m-ar surprinde ca Suedia să obțină din nou un loc foarte bun la Eurovision."