Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1338833 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

SIMONA_ARAD

• Vizitator
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #5040 : Duminică, 24 Februarie 2013, 15:01 »
David Gilmour Wish you were here live unplugged

De la Arad cu mare drag!

Offline rodica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
« Răspuns #5041 : Duminică, 24 Februarie 2013, 15:40 »
NIMENI NU E SINGUR PE PAMANT!

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #5042 : Duminică, 24 Februarie 2013, 16:56 »
ce (alte) vremuri...

M-ați făcut de am căutat videoclipuri cu savoy. dar nu am dat decât de marian nistor în ultimii ani :(.
Serios, nu știu de ce și unde a pierdut omul ăsta simțul ridicolului. 
Prefer să rămân cu...amintirea de pe vremea când eram fan

Nu sunt perfect ,mi a fost greu sa mi amintesc ce am vroit sa spun next morning :) dupa o noapte bahica , rationamentul era ca mi am amintit de melodia cai verzi pe pereti,intamplator deschid radio online si aceleasi timpenii de melodii zi de zi,cei care decid ce sa puna sunt formatorii,de opinii,ei ne impun tipul de muzica pe care sa l ascultam,si mai departe la fel se intampla cu televiziunile mincinoase 24/24 ,7/7 e foarte usor sa manipulezi si sa indobitocesti poporul de altfel iti citesc postarile cu sufletul la gura.Totusi nu mi place uneori atitudinea de pe aici lick ass ,si nici transpunerea in cat de minunati suntem bla bla bla,dar ma supun majoritatii :) ca numai pe voi va am .

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #5043 : Duminică, 24 Februarie 2013, 19:50 »
Recunosc, n-am prea înțeles. Simt că mi se aduce o învinuire de ceva ce nu știu cam făcut. Plus că mai sunt câteva chestii care mi-au adâncit confuzia:

1. amintirile din viitor (din next morning adica) par a fi si amintirile altcuiva, adică a lui Nicolae brusc transformat din hero member în guest. reîncarnateîn newbie nickescool.  Acu nu-i treaba mea să mă gandesc daca se incalcă sau nu regulamentul.

2. si ca să fie brambureala intreagă reply-ul tău la marian nistor e de fapt  o completare de topicul cu imagini

NICOLAE Guest Re: Discutii prin imagini Ť Reply #2971 on: Saturday, 23 February 2013, 20:25 ť
Romania are formatori de opinie care pun numai muzica cu cai verzi pe pereti,si sunt foarte eficienti si de slaba calitate din pacate, si aici ma refer nu numai la muzica ci mai ales ,,,la alte antene etc,,,,

3. eu una nu știu să fi făcut apologia minunatilor de noi, ci a minunatelor locuri pe care nu știm să le apreciem destul. Si chiar dacă eu, ori altii am făcut-o, cu ce mă ajută să văd doar partea urâtă, rea a lucrurilor?

4.”de altfel iti citesc postarile cu sufletul la gura” - dacă se referă la mine, că nu mai știu ce și cum în aburii aștia, - nu pot să spun decât mulțumesc, deși iar nu știu la care postări te referi:)

În concluzie - și dacă am luat-o încet și pe bucățele, tot n-am priceput mesajul pe care dorești să mi-l comunici (mie, probabil, din moment ce m-ai citat). :help:

Am simțit o undă de nemulțumire că singurii oameni pe care ii mai ai te-au dezamăgit prin atitudinea lor și că ești nevoit să te supui unei majorități cu care nu ești de acord. Dar știi cum e...dezamăgirea = trezirea din amăgire.
Mă opresc din analiza pe text - că mă trezesc întrebându-mă și încurcându-mă și mai tare - cine s-a amăgit și cine e dezamăgit (nicolae sau nickscool)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 99
« Răspuns #5044 : Duminică, 24 Februarie 2013, 21:26 »
 |o :hammer: :faint:  :whistle

: :happy: :worthy:
Sonique - It Feels So Good (1999) HD

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5045 : Duminică, 24 Februarie 2013, 21:58 »

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #5046 : Duminică, 24 Februarie 2013, 22:10 »

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5047 : Luni, 25 Februarie 2013, 00:55 »

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5048 : Luni, 25 Februarie 2013, 01:04 »

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #5049 : Luni, 25 Februarie 2013, 09:59 »
Recunosc, n-am prea înțeles. Simt că mi se aduce o învinuire de ceva ce nu știu cam făcut. Plus că mai sunt câteva chestii care mi-au adâncit confuzia:

1. amintirile din viitor (din next morning adica) par a fi si amintirile altcuiva, adică a lui Nicolae brusc transformat din hero member în guest. reîncarnateîn newbie nickescool.  Acu nu-i treaba mea să mă gandesc daca se incalcă sau nu regulamentul.

2. si ca să fie brambureala intreagă reply-ul tău la marian nistor e de fapt  o completare de topicul cu imagini

NICOLAE Guest Re: Discutii prin imagini Ť Reply #2971 on: Saturday, 23 February 2013, 20:25 ť
Romania are formatori de opinie care pun numai muzica cu cai verzi pe pereti,si sunt foarte eficienti si de slaba calitate din pacate, si aici ma refer nu numai la muzica ci mai ales ,,,la alte antene etc,,,,

3. eu una nu știu să fi făcut apologia minunatilor de noi, ci a minunatelor locuri pe care nu știm să le apreciem destul. Si chiar dacă eu, ori altii am făcut-o, cu ce mă ajută să văd doar partea urâtă, rea a lucrurilor?

4.”de altfel iti citesc postarile cu sufletul la gura” - dacă se referă la mine, că nu mai știu ce și cum în aburii aștia, - nu pot să spun decât mulțumesc, deși iar nu știu la care postări te referi:)

În concluzie - și dacă am luat-o încet și pe bucățele, tot n-am priceput mesajul pe care dorești să mi-l comunici (mie, probabil, din moment ce m-ai citat). :help:

Am simțit o undă de nemulțumire că singurii oameni pe care ii mai ai te-au dezamăgit prin atitudinea lor și că ești nevoit să te supui unei majorități cu care nu ești de acord. Dar știi cum e...dezamăgirea = trezirea din amăgire.
Mă opresc din analiza pe text - că mă trezesc întrebându-mă și încurcându-mă și mai tare - cine s-a amăgit și cine e dezamăgit (nicolae sau nickscool)

:)     mi am facut alt account   :))))

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #5050 : Luni, 25 Februarie 2013, 10:15 »
:)     mi am facut alt account   :))))

off topic: asta mi-a fost clar de la început ;D

on topic, o melodie pentru fiecare:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline DIDO

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5051 : Luni, 25 Februarie 2013, 12:23 »
 O saptamana frumoasa ! :)
Maroon 5 - Give A Little More

Offline netgamero

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Vali (Sibiu)
« Răspuns #5052 : Luni, 25 Februarie 2013, 19:07 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5053 : Luni, 25 Februarie 2013, 22:24 »
Janet Jackson s-a maritat cu un bogatan din Qatar...    ???
http://www.tmz.com/2013/02/25/janet-jackson-wissam-al-mana-married/
Janet - Rock With U

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5054 : Marți, 26 Februarie 2013, 16:10 »
Un clip fain si nou-nout! Abia lansat si are peste paishpe mii de vizionari...
David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)