Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
wonderland:
E dimineață... Bună să fie! Mai bună decât în melodioasa plângere a lui Bitman :)
E dimineață, viața-i frumoasă!
Holograf - Dimineata
wonderland:
Da, da, da! :smitten: :dance:
Taxi - E timpul sa iubesti
Mari_a:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 06:50 ---coooool! cover dupa Maria Tanase:
--- Terminare citat ---
Da, da, da, fain Nicu! 8) Imi aminteste de "zicerea" alor nostri de la "Subcarpati" : Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic.
--- Citat din: janeta din Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 01:22 --- :rtfm:#Invalid YouTube Link#
--- Terminare citat ---
Am incercat sa "repar" linkul pus de janeta, dar nu vrea sa mearga de nici un fel... Asta era: VITAS & Maryla Rodowicz - Crane's Crying (PL). L-am ascultat pe youtube. Frumoooos cantec.... Imi place, chiar daca nu inteleg decat ya tebya lyublyu...
wonderland:
VITAS & Maryla Rodowicz- Crane's Crying
Așa, de dragul vostru, Mari_a și Janeta, am încercat si eu. Pentru mine, în faza asta de energie jucăușă, e un ton prea sus pe scala disperării ;)
Mari_a:
Am avut eu probleme cu ceva "plug in" si nush ce-mi mai cerea... Oricum, interesanta combinatia polonezei (nascuta in '45) cu rusul (in '79)... Am gasit si versurile in engleza, faine.
Si ziceam ca germana e grea, deci sa trecem la ceva mai vesel, intr-o limba romanica-telenovelistica :giggle:
Rammstein - Te Quiero Puta! [Studio Version]
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă