Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (1006/1323) > >>

wonderland:
E dimineață... Bună să fie! Mai bună decât în melodioasa plângere a lui Bitman :)
E dimineață, viața-i frumoasă!

Holograf - Dimineata

wonderland:
Da, da, da!  :smitten: :dance:

Taxi - E timpul sa iubesti

Mari_a:

--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 06:50 ---coooool! cover dupa Maria Tanase:
--- Terminare citat ---

Da, da, da, fain Nicu!  8)  Imi aminteste de "zicerea" alor nostri de la "Subcarpati" : Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic.

--- Citat din: janeta din Sâmbătă, 23 Februarie 2013, 01:22 --- :rtfm:#Invalid YouTube Link#

--- Terminare citat ---

Am incercat sa "repar" linkul pus de janeta, dar nu vrea sa mearga de nici un fel... Asta era: VITAS & Maryla Rodowicz - Crane's Crying (PL). L-am ascultat pe youtube. Frumoooos cantec.... Imi place, chiar daca nu inteleg decat ya tebya lyublyu...

wonderland:
VITAS & Maryla Rodowicz- Crane's Crying

Așa, de dragul vostru, Mari_a și Janeta, am încercat si eu. Pentru mine, în faza asta de energie jucăușă,  e un ton prea sus pe scala disperării ;)

Mari_a:
Am avut eu probleme cu ceva "plug in" si nush ce-mi mai cerea... Oricum, interesanta combinatia polonezei (nascuta in '45) cu rusul (in '79)... Am gasit si versurile in engleza, faine.

Si ziceam ca germana e grea, deci sa trecem la ceva mai vesel, intr-o limba romanica-telenovelistica  :giggle:
Rammstein - Te Quiero Puta! [Studio Version]

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă