Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
DIDO:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 20:38 ---Ceva de redescoperit... ::)
--- Terminare citat ---
:applause:
radi:
@almi_gabi, caroline, rocky
faina atmosfera in seara asta :dance:
Karen Souza - Delectable You
silviu:
The Pussycat Dolls - Sway (Live) Dancing With The Stars
::) ce bunatate de melodie :thumbup:
Mari_a:
E o dimineata mohorata aici... Ce ma mira e ca e liniste... nu e trafic, nu-si repara/gaureste nimeni nimic prin bloc... pustiul de deasupra care mai bate uneori mingea de baschet nu-i acasa... Imi propusesem sa ma duc in outletul din Militari azi, dar m-am trezit fara nici un fel de chef de plecat... Asa ca am schimbat planul, m-oi duce alta data. Azi o sa lenevesc toata ziua in pat, ca o pisica pe cuptor... Ma rog, pe calorifer. Chiar ma bag in plapuma cu o carte, cu muzica in surdina... Nici chef de Rammstein n-am, desi "Amour" imi place maxim!.... Sunt in starea asta:
When I need you - Leo Sayer (With lyrics) [HQ]
O zi buna tuturor!
silviu:
Faimoasa cântăreaţă Janis Joplin, simbol al festivalului Woodstock, ar fi împlinit astăzi 70 de ani
Janis Joplin este unul dintre cele mai cunoscute nume ale generaţiei flower power, alături de Jim Morrison şi Jimi Hendrix. Janis Lyn Joplin s-a născut pe data de 19 ianuarie 1943, în Statele Unite ale Americii. Faimoasa cântăreaţă şi-a pierdut viaţa la vârsta de 27 de ani, în urma unei supradoze de heroină.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă