Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (914/1323) > >>

rocky:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 14 Decembrie 2012, 20:12 ---Azi m-am invartit o gramada de vreme printr-un mall... timp in care din difuzoare am auzit cateva "Anouk"-uri... ceea ce m-a mirat foarte, pentru ca e putin cunoscuta si foarte putin difuzata la noi. Eu cel putin n-am auzit la radio decat aia cu "Nobody's wife"  ::)

--- Terminare citat ---

si despre poets of the fall se poate spune acelasi lucru si mai sint multe alte trupe bune care nu se difuzeaza pe la noi; pe rock fm din cind in cind mai nimeresc si ei cite ceva inedit, dar celelalte posturi cu muzica comerciala sint jalnice ...

Poets of the Fall - Carnival of Rust

Mari_a:
Da, da, corect. Io de Poets nu-mi amintesc sa fi auzit, dar place!

Inca una de sezon :)  Un clip mai nou pentru un cantec mai vechi: Mariah...  Imi plac baking vocalshii care apar/dispar in fatza !  ;D
Jimmy Fallon, Mariah Carey & The Roots: "All I Want For Christmas Is You" (w/ Classroom Instruments)

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 14 Decembrie 2012, 09:37 ---...si va fi si alb pentru ca a nins din belsug!! 

CELINE DION - SO THIS IS CHRISTMAS

--- Terminare citat ---
O0 imi place mult

luciamanta:

Pe aripile muzicale spre natura îmbietoare...

Waterfall (Jon Schmidt Original) - ThePianoGuys

luciamanta:
Talent, sensibilitate, originalitate, muzică de vis, natură şi iarăşi natura... Vă invit să urmăriţi

Moonlight - Electric Cello (Inspired by Beethoven) - ThePianoGuys

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă