Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (878/1323) > >>

kike:
Multumesc, Marie, Admin si mai ales Adrian! Doamne, datorez din ce in ce mai mult SC-ului : :kissing: Promitem sa fim un public la inaltime :)

micaela:

--- Citat din: iulia Coros din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:27 --- ;D De cand imi admiri pozele de familie... :thumbup:

E singur!!! *|* sau ........sigur!

--- Terminare citat ---

Robert Redford is not my type deloc, deloc. uite cum facem...ca la schimbul de servetele cu modele (ai avut colectie? :)): ti-i dau pe Robert R si pe (era sa zic Alain Delon, da' l-a pus in albumul de familie Caroline), pe....Banderas, si mi-l lasi mie pe Kevin Costner. vrei?  :)pliiiz. ca, vezi bine, sunt cam dificila la vipi  ;D si cu greu am gasit unul care sa-mi fie pe plac.

micaela:
Lara Fabian - I will love again

bit, astept inghetata. ;) sa fie cu cioco, fistic, vanilie si frisca.  ::) a, si topic de capsuni.  :)

iulia Coros:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:27 ---Robert Redford is not my type deloc, deloc. uite cum facem...ca la schimbul de servetele cu modele (ai avut colectie? :)): ti-i dau pe Robert R si pe (era sa zic Alain Delon, da' l-a pus in albumul de familie Caroline), pe....Banderas, si mi-l lasi mie pe Kevin Costner. vrei?  :)pliiiz. ca, vezi bine, sunt cam dificila la vipi  ;D si cu greu am gasit unul care sa-mi fie pe plac.

--- Terminare citat ---
:2funny: Imi amintesti de sketch-ul cu Dem Radulescu si Jean Constantin intr-un magazin cand tocmeau o sticla de slibovita   :2funny:
Si apoi, sa fiu cinstita, nu-l vad eu pe Costner mutand mobila sau ducand gunoiul...... Asa ca stai linistita: vine singur; intrebarea e: cat de repede????!!!!

iulia Coros:
Mireille Mathieu - Pardonne-moi ce caprice d'enfant

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă