Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (860/1323) > >>

Mari_a:
Noiembrie muzical.... La Sala Palatului pe 22 e Macy Gray, iar pe 27 Seal....  8)
Macy Gray - Creep (Radiohead) @ North Sea Jazz 2010

Evenimentul anului viitor va fi, cu siguranta, concertul lui Roger Waters de pe 28 august din Piata Constitutiei... We don't need no education!!!  8)

bit:
Hmmm, Floyd fara David Gilmour...ca o bere uitata fara capac 3 zile la soare...fara Time, Money, One of These Days, Shine On Crazy Diamond, High Hopes...

NICOLAE:

--- Citat din: bit din Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, 19:36 ---Hmmm, Floyd fara David Gilmour...ca o bere uitata fara capac 3 zile la soare...fara Time, Money, One of These Days, Shine On Crazy Diamond, High Hopes...

--- Terminare citat ---
,,,,de unde stii ca nu o sa cante toate melodiile astea?,,,,intreb si eu.

Mari_a:
Pai e turneul The Wall si playlistu' e pe net. Nici nu m-am uitat daca e cu sau fara. Io zic ca e de vazut, cica o sa fie un spectacol grandios. Deloc ca berea aia borsita de care zice bit, da' e el carcotas. Ce vrei, au trecut atatia ani... Ne-am mai contrat noi p-aici, bit, cu Axl fara Slash  :P 
Recordul Rolling Stones-ilor de a tine steagul sus 50 de ani nu cred ca-l va mai egala cineva curand...

Mari_a:
Hei, am vazut-o pe Debbie Harry jucandu-se cu Kermit pe-aici, cand era ea tanara... Minunata femeie! De o frumusete delicata... Are un CE al ei si acum, la 67 de ani... A fost una din muzele lui Andy Warhol...
Once I had a love and it was a gas
Blondie - Heart of Glass 1979 Video TopPop stereo widescreen

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă