Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
theo365:
Jamie Woon - Shoulda
Mari_a:
--- Citat din: Magdalena_ din Duminică, 04 Noiembrie 2012, 14:46 ---
--- Terminare citat ---
De cateva zile am tot vrut sa reiau mesajul Magdei, care a aparut pe forum cu ##, dar m-am tot luat cu altele. Eu ascult TOT ce se posteaza aici (inclusiv muzica cu care nu prea... rezonez :-\ ). Eram curioasa ce muzica a pus. Place, Magda! :)
PS: Saptamana asta a fost vacanta la clasele 1-4. Parinti care n-au avut cu cine-i lasa acasa, i-au luat cu ei la serviciu. Si au ajuns si p-aci pe la mine. Ce m-a uimit: ce muzica asculta copiii astia!!! De-aia cu "dragostea se face-n doi" sau cum ii zice.... Si nu numai ca asculta, dar si canta, stiu si versurileeeee!!!! Acum am aici o fatuca de clasa 1 care asculta.... Toate-s la fel - de la Parazitii!!!!!!!! Precoce-precoce, dar chiar asa? Doamne apara si pazeste!!! Nu mai lasati copiii nesupravegheati in fata televizoarelor!
rocky:
parazitii imi par chiar ok fata de marea masa a "artistilor" zilelor noastre ce "cinta" chestii ca "dragostea se face-n doi" si alte porcarii de genul asta ... oare a devenit asa greu sa se compuna muzica pentru a fi cintata cu instrumente si mai ales sa se gaseasca cineva sa scrie niste versuri care au un inteles, o motivatie, un mesaj !?
daca ar fi sa aleg ce muzica ar asculta copilul meu dintre parazitii si ofilitii astia de asazisi artisti cu siguranta a 2a varianta pica :D
enjoy!
Parazitii Mari Romani
bit:
Johnny Cash - God's Gonna Cut You Down
Mari_a:
Rocky, sunt absolut de acord cu tine! Eu ma miram ca aia mica era totusi prea mica sa stea cu ochii cat cepele in clipul ala si sa fredoneze Toate-s la fel
numai zic de alte chestii cu iz de manea! A, si mi-am amintit ce canta sora-sa, de 9 ani: Ami - Trumpet lights.... :faint: Nu stiu, poate acum sunt alte timpuri, se educa altfel copiii, o fi din cauza ca am fost eu crescuta ca pionierii...
Guess Who - Locul Potrivit [ HD VIDEO ]
bit, fain, dar trist bre!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă