Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (843/1323) > >>

iulia Coros:
In My Secret Life - Leonard Cohen [LYRICS]

Caroline:
Citit, vazut, ascultat.  ::)

Chopin Nocturne - No 10 in A Flat Major Op 32-2

Noapte buna!

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 22:27 ---just do it! ;)

--- Terminare citat ---
trebuie, intai, sa duc la bun sfarsit tot ce am inceput. Apoi, imi promit ca nu ma mai bag in atatea odata, niciodata. E drept ca eu imi programasem mai putine, dar s-a intamplat sa se suprapuna, brusc, cu altele pe care le asteptam de mult timp si taman acu' s-au copt si pe care nu aveam cum sa le dau la o parte.
vi s-a intamplat vreodata sa va simtiti ca o roata dintata angrenata intr-un mecanism infernal, din care nu poti iesi ?

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:02 ---trebuie, intai, sa duc la bun sfarsit tot ce am inceput. Apoi, imi promit ca nu ma mai bag in atatea odata, niciodata. E drept ca eu imi programasem mai putine, dar s-a intamplat sa se suprapuna, brusc, cu altele pe care le asteptam de mult timp si taman acu' s-au copt si pe care nu aveam cum sa le dau la o parte.
vi s-a intamplat vreodata sa va simtiti ca o roata dintata angrenata intr-un mecanism infernal, din care nu poti iesi ?

--- Terminare citat ---

cunoastem ce inseamna mecanismul infernal despre care vorbesti, eu il alint "malaxorul"! :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 22 Octombrie 2012, 23:16 ---cunoastem ce inseamna mecanismul infernal despre care vorbesti, eu il alint "malaxorul"! :)

--- Terminare citat ---
auch! la tine e mai grav, ca striveste, nu doar roteste pana te ameteste.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă