Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (842/1323) > >>

Guesswho:
Kenny G - Tango

steliana:
buna dimineata, intr-o saptamana cu minuni!  :)

One Love | Playing For Change | Song Around the World

dauina:
"Vreau doar să îmi acord ceva mai mult timp pentru mine însumi. Nu am planuri pentru a compune alte cântece. ......................" :(

James Blunt - You're Beautiful (HQ)

micaela:

--- Citat din: dauina din Luni, 22 Octombrie 2012, 21:05 ---"Vreau doar să îmi acord ceva mai mult timp pentru mine însumi. Nu am planuri pentru a compune alte cântece. ......................" :(

--- Terminare citat ---

uite un om destept. isi acorda timp (sine)lui, nu goneste spre "realizari" si succes. Compune numai daca simte, nu fiindca isi propune sa o faca, neaparat. mare lucru sa stii sa te opresti dintr-o goana care nu este intotdeauna ceea ce-ti doresti, de fapt, cu adevarat. gonim ca "asa e moda", sa avem "realizari". dar acelea sunt de fapt prea putin in raport cu faptul ca nu apucam sa NE traim, pe noi, in liniste, savurand clipele, simtirile, lumea, oamenii dragi... Mereu ma gandesc ca ar trebui sa hotarasc sa reduc acceleratia, cu orice pret, si sa-mi dau timpul de a-mi contempla viata. downshifting, deci.
Bravo lui! :)

Matei:

--- Citat din: micaela din Luni, 22 Octombrie 2012, 21:30 ---... Mereu ma gandesc ca ar trebui sa hotarasc sa reduc acceleratia, cu orice pret, si sa-mi dau timpul de a-mi contempla viata...

--- Terminare citat ---

just do it! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă