Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (839/1323) > >>

collin_pow:
Nici eu nu sunt un fan al d-nei Tatoiu dar la o adica as canta un karaoke cu dumneaei! De acord Mari_a cu parerea ta! Cred ca vorba cu rade ciob de oala sparta a aparut odata cu vedetele autohtone...Si aceea cu barna din ochi la fel. Eu zic sa aruncam televizoarele pe geam si sa ne "simtem"bine!
Ia mai cantati mai flacai ! Haaaaai!!!

rocky:
The Offspring - Self Esteem [HD]

Matei:

--- Citat din: silviu din Vineri, 19 Octombrie 2012, 16:02 ---....... da' ce nebun barba'su ala...s-o cheme acasa :uglystupid2:

--- Terminare citat ---

poate pentru el este iubibila! ;)

Matei:
Haggard - Herr Mannelig

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 19 Octombrie 2012, 10:32 ---videoclipul de mai jos este o parodie dar tot comunica ceva prin muzica. nu sunt de acord cu mesajul transmis, nu mi se pare deloc "gentleman like". 
Cu exceptia unor derapaje mai mult sau mai putin penibile, cred totusi ca doamna cu pricina nu merita acest videoclip, foarte putin magulitor de altfel. 

se pare ca este ceva tipic pentru societatea romaneasca sa trateze in mod discriminator o femeie ajunsa la o anumita varsta si care incearca sa fie inca vie, prezenta in viata cetatii.
mult mai bine s-ar fi pretat imagini cu toate asa zisele vedete tv si nu numai... cateva dintre ele aparand si in videoclipul original cu "iubibila". de barbati, ce sa mai vorbesc, e plin high life-ul romanesc de penibili!
doamna aceasta a facut facultatea de matematica si are si vreo doua doctorate.

--- Terminare citat ---

oribil. cum sa faci asa ceva, fara sa te gandesti ce simte omul acela?! mitocanie si rautate. nu-ti place femeia/omul, schimba postul... mie nici macar nu-mi displace d-na Tatoiu. E uneori mai tumultoasa, dar nu-i nici proasta si nici prost crescuta, ca cei care fac astfel de cantecele "amuzante".

trist este ca ireverentiozitatea fata de persoanele mai in varsta se propaga la toate nivelurile. Chiar si in medii elevate (teoretic), "junimea" matura (cei de generatia mea) au cam preluat conducerea si-i trateaza pe "fostii" ca pe niste "expirati" ce pot fi lesne inlocuitii de tinerii energici si cu egoul bombat. Ei bine, nu e chiar asa. Da, tineretea are energie, insa maturitatea profesionala se castiga in timp, cu multa munca si uzura fizica si psihica. Pentru asta macar si ar trebui ceva mai mult respect.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă