Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Caroline:
--- Citat din: clara39 din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:14 ---...bine ca sunt acum oferte....
--- Terminare citat ---
eu nu m-as baza nici pe asta 100%.
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:53 ---inainte sa te superi si tu, guess, simt ca trebuie sa-ti dedic si tie cantecul lui enrique, cu tot dragul! :) tot ce-am spus pe-aici despre tine a fost din inima si simtit, nu am glumit si cu atat mai putin am vrut sa iau peste picior moldovencele noastre, fata de care am tot respectul, cu tine in frunte. ieri cred ca mi se urcase temperatura prea tare la cap de intrasem asa de puternic in jocul de pe forum. o zi frumoasa si buna sai ai! :) ca tine.
--- Terminare citat ---
iti multumesc Matei :)
sa nu-ti faci griji ca as putea interpreta altfel glumele tale pentru ca deja mi-am dat seama ce fel de persoana esti, virtual vorbind.
stiu ca glumesti, n-am nicio indoiala, stiu ca n-ai vrut sa iei peste picior pe nimeni (ma indoiesc insa de alte postari care s-au vrut a fi tare glumete :uglystupid2:).
o zi frumoasa si tie :)
clara39:
probabil cu ceva practica voi ajunge si eu...la diverse simtiri...dar tot e mai ok cand e langa mine cel putin deocamdata
clara39:
ai dreptate Carolina...nici eu nu am incredere totala nici in telefon...si asa devenim sceptici...cam la oricine...
micaela:
Nu stiu... eu cred ca si vocea, inflexiunile ei, transmit destul de multe. Eu "simt" nesinceritatea, sau cum ii mai spun ... "vibratia minciunii"...
Insa, pana la urma, tot privirea este oglinda cea mai clara a interiorului. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă