Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (818/1323) > >>

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:54 ---io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.

--- Terminare citat ---

Nu stiu ce experienta aveti voi, dar dupa ce am avut bloguri cu peste 1000 de vizitatori pe luna, pot sa va spun ca:
1. Majoritatea oamenilor care comunica mai bine in scris, au o problema cu comunicarea directa (me included, timiditatea, in ce ma priveste). Acei putini care produc aceeasi impresie in virtual si in real sunt exceptii. Regula o fac... surprizele.
2. Exista o gramada de oameni in viata mea (inclusiv din SC) cu care rezonez excelent in direct, motiv pentru care nu comunicam niciodata "in virtual", ci direct, iar daca nu am incotro, prin telefon. Sunt acea majoritate a oamenilor dintr-o bucata (a nu se citi simplisti) din jurul nostru... Poate ca daca nu am mai fi atat de ocupati cu noi insine, cu jobul nostru, cu familia noastra etc., i-am putea observa chiar si intr-o gara, unde ramanem doar pret de cateva minute... mai bine decat intr-un an pe net ;)

Subscriu, bit... si eu sunt Toma Necredinciosu'...  :crazy2:

Si ca sa fim on topic....

LUMINITA SOARE BALADA LUI RADU HAIDUCUL

clara39:
..si eu prefer telefonul...bine ca sunt acum oferte....

micaela:

--- Citat din: bit din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:09 ---Io zic ca virtual iti rezonez si cu maica Tereza (fie-i tarana usoara) si cu Naomi Campbell. In acelasi timp chiar. Si la maxim.
Haidi bre, cum dracu`sa poti emite ceva despre cineva pana nu-i vezi ochii? Io n-o fac nici dupa aia, daramite...Mda, pesemne exista etichete pe fiecare pe care io nu le-am vazut niciodata. Ia d-aci John  :fight: (ca sa se oftice Lili!  ;D )

--- Terminare citat ---
bit, ia cugeta tu mai adanc... poate ca n-ai destul exercitiu virtual (eu il am de cativa ani buni). Din interactiunea virtuala poti "simti" destul de multe; de la felul in care gandeste un om ("cosmetizarile" ajung sa se simta, in timp), pana la faptul ca "rezonezi"cu el sau nu. Iti poti da seama daca e inteligent, daca are umor si bun simt...
Sigur, nu-l poti cunoaste bine, dar o prima idee iti poti forma. :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:11 ---Nu stiu ce experienta aveti voi, dar dupa ce am avut bloguri cu peste 1000 de vizitatori pe luna, pot sa va spun ca:
1. Majoritatea oamenilor care comunica mai bine in scris, au o problema cu comunicarea directa

--- Terminare citat ---

In cazul meu nu se potriveste. ;)

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:10 ---de acord mica, nu e suficienta interactiunea virtuala. ca sa-l cunosti mai bine tre` sa-l vezi, sa petreci timp cu el. dar io ziceam ca daca virtual nu-mi transmite nimic, nu-mi mai pierd timpul sa ies sa-l intalnesc. nu e pentru mine.
la fel cum pot interactiona virtual excelent cu cineva si cand ne vedem sa nu fie nimic mai mult.
pentru ca vorbim de cunoasterea prin intermediul internetului, ambele etape sunt importante, si aceasta prima interactiune online care poate fi decisiva daca mergi sau nu mai departe, si intalnirea face to face, la fel de decisiva.

--- Terminare citat ---
sunt de acord cvu tine. daca m-as decide sa incerc o intalnire, n-as face-o cu cineva care nu-mi spune nimic (nici macar) in virtual. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă