Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
Caroline:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:36 ---Asa se face ca am raspuns la o postare care nu era a micaelei, asa cum crezusem eu, ci a lui lili. adevarul este ca pe moment am avut o ezitare deoarece exprimarea nu mi s-a parut a fi in stilul micaelei (ea chiar si cand este suparata, am observat, se exprima cu eleganta), dar mi-am zis ca toti avem zilele noastre. daca as fi vazut de la bun inceput ca era vorba despre postarea lui lili, as fi trecut pe langa, deoarece mi-a ramas in minte o alta ocazie cand mi s-a adresat incepand fraza tot cu "chiar nu insistam", fara nici un motiv serios, zic eu.
oricum, mare lucru sa ai simtul umorului.
--- Terminare citat ---
Matei... comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
Spun asta pentru ca Lili are un simt al umorului (in comunicarea directa) dintre cele mai profunde, mai inteligente si mai haioase cu putinta. Si asta iti poate confirma si Mica, si Deli_a, si altii care am cunoscut-o. Poate ar fi bine sa iesi si tu macar pentru cateva ore intr-un weekend cu trupa de Bucuresti ca sa te convingi ca "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi." ;)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:01 ---comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
--- Terminare citat ---
io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.
si simtul umorului e diferit de la persoana la persoana. ce unuia i se pare un excelent simt al umorului altuia poa` sa-i para lipsit de umor....
iar daca virtual acel om nu-mi "zice" nimic, nici vorba sa-mi rod papucii pana la intalnirea cu el. :giggle:
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:54 ---io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.
si simtul umorului e diferit de la persoana la persoana. ce unuia i se pare un excelent simt al umorului altuia poa` sa-i para lipsit de umor....
iar daca virtual acel om nu-mi "zice" nimic, nici vorba sa-mi rod papucii pana la intalnirea cu el. :giggle:
--- Terminare citat ---
Si eu cred ca ceea ce-ti transmite un om pe cale virtuala (inclusiv energetic) poate fi un filtru important, insa nu si suficient. :)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 12 Octombrie 2012, 16:26 ---mie chiar mi-ar placea sa fiu alergat de ea! :) si tanara, si frumosa, si desteapta si-i place sa si gateasca! :kissing:
--- Terminare citat ---
ia uite ce surprize, surprize gasesc io aici.... ;D
Matei, ai grija ce-ti doresti....s-ar putea indeplini! Universul asta pare tare smecher :D
(glumesc :))
micaela:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:01 ---Matei... comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
Spun asta pentru ca Lili are un simt al umorului (in comunicarea directa) dintre cele mai profunde, mai inteligente si mai haioase cu putinta. Si asta iti poate confirma si Mica, si Deli_a, si altii care am cunoscut-o. Poate ar fi bine sa iesi si tu macar pentru cateva ore intr-un weekend cu trupa de Bucuresti ca sa te convingi ca "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi." ;)
--- Terminare citat ---
Confirm. Lilu este foarte desteapta si cu un umor special. Nu mai amintesc faptul ca este si o excelenta dansatoare. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă