Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (781/1323) > >>

micaela:
pai, la cererea si sugestia publicului (fi-mea ma bate la cap demult sa revin la culoarea asta, si mi-au mai sugerat si altii, ca cica e contrast maxim cu coloru' oachelui) si ca raspuns la propria-mi nevoie de a schimba ceva, am revenit la satenul usor roscat. nu-i rau.  :)

collin_pow:

Despre dans... nu stiu daca Sibielul este suficient de incapator ca sa ma cuprinda pe mine dansind :) Si nici daca bautura e destula sa prind curaj! Glumesc ... dansez suficient de bine incat sa nu imi fie foarte rusine desi poate ca ar trebui :)

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: collin_pow din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 13:05 ---
Despre dans... nu stiu daca Sibielul este suficient de incapator ca sa ma cuprinda pe mine dansind :) Si nici daca bautura e destula sa prind curaj! Glumesc ... dansez suficient de bine .....

--- Terminare citat ---

asa zici? atunci trece-ma in carnetul de bal.. :)

collin_pow:
Numarul unu este al dvs:) Asigurati-va ca sunteti in posesia unei asigurari cat mai complete inainte de plecare la Sibiel!

Caroline:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 12:29 ---pai, la cererea si sugestia publicului (fi-mea ma bate la cap demult sa revin la culoarea asta, si mi-au mai sugerat si altii, ca cica e contrast maxim cu coloru' oachelui) si ca raspuns la propria-mi nevoie de a schimba ceva, am revenit la satenul usor roscat. nu-i rau.  :)

--- Terminare citat ---

Fac contrastt tocmai pentru ca sunt culori complementare.  ;)

@ Collin: Give all your sheat awaw and strat living.
I just did it. Today.  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă